2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم😭کاش نمیزدمش

330 بازدید | 19 پست

داداشم ۱۱ سالشه خیلی خیلی بی ادب شده جدیدا و کلا چیزی بهش نمیگن دو سه سالی هست بی احترامی میکنه بهم من سر سفره باشم میگه غذا نمیخورم و از این حرفا کسی خونه نبود یهو فحش داد بعد اومد سمتم با لگد زد بهم دقیقا کار همیشگیشه تمام پهلو هام و شکم و کمرم همیشه بخاطر لگداش درد میکنه 

مشکل کلیه دارم اینبار محکم با مشت و لگد زد جیغ کشیدم از درد خیلی بی دلیل فحش زشت میده بهم

خون جلو چشامو گرفت 

خیلیییی زدمش قشنگ قرمز شد طفلی😭همش نفس نفس میزد انگار ترسیده بود شوک بهش وارد شده بود بعدش بغلش کردم بهش گفتم کارت خیلی اشتباهه میدونی چقدر اذیتم میکنی بعد یک ساعت خودش اومد بوسم کرد گفت معذرت میخوام!هیچچچ وقت اینطوری نبود اولین بارم بود من که مثل خودش رفتار کردم 

وای عذاب وجدان داره میکشتم همش بغض دارم چرا زدمش آخه بچه رو💔خودم زیادی کتک خوردم از خانواده تروماهای بدی دارم هر هفته میرم مشاوره بلکه بهتر بشم داداشم اولین بارش بود کتک می‌خورد یه چیزی بگین آروم شم😔

🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بشی کیسه بوکسش که ناراحت نشه :/

یجا باید می‌فهمید کارش اشتباهه

ولش کن فردا برو پیشش مهربون حرف بزنین با هم بگو من آبجیتم عاشقتم تو داداش کوچولوی منی و دوستت دارم و از این حرفا

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
نسل اینا خیلی پرو هستن

اره ولی منی که کتک های وحشتناک رو تجربه کردم و دیدم داداشم نفس نفس میزنه درکش کردم انگار تمام دنیا رو سرم خراب شد حس کردم دقیقا دارم شبیه بابام میشم و اون لحظه حس تنفر از خودم داشتم

🤧

مقصر خودش بود 

پس کی میخواد یاد بگیره احترام بزاره؟

عذاب وجدان نداشته باش همینجوری ک بقیه رو دوست داری خودت رو هم دوست داشته باش دلت برای خودت بسوزه که از یه پسر ۱۱ ساله کتک نخوری عزیزم نه اون

...

خوب کردی! باید زودتر این کار رو میکردی.

جریان اینکه انقدر رهاش کردن میدونی دقیقا چیه؟

من خیلیییی سر هیچ و پوچ کتک میخوردم جوری که فَکم قفل میشد نمیتونستم حرف بزنم و بعد گذشت چندین سال از اون دوره هنوزم اثراتش باقی مونده و هفته ای ۱ تومن فقط برای مشاوره و تراپیست هزینه میکنم 

شده بهشون گفتم چرا اون موقع فقط من کتک میخوردم؟ گفتن حال روحیمون خوب نبوده تو رو دیدیم مشکل روحی پیدا کردی گفتیم اینو نزنیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اخه مگه تربیت کتک و مشت و لگده

🤧

به نظرم باید بری پیش روانشناس. نه رفتار تو که انقدر عذاب وجدان گرفتی درسته و نه رفتار برادرت. در آین ...

اتفاقا هر هفته من کلا نوبت دارم پیش بهترین روانشاس جلسه چهارم هست پنجشنبه 

خانواده اعتقادی به روانشناس ندارن فقط خودم برای اینکه بدتر از این نشم میرم

🤧

راستش من اعصابم نمیکشه اذیت کنه میزنمش😑😂 

کاری به تروما ندارم درسته ولی واقعا یه جاهایی لازمه چون اگه نباشه و بچه هم با زبون خوش نفهمه قشنگ پرو میشه

البته عذاب وجدانم میگیرم همیشه ولی خب چه میشه کرد 

کلا پسر بچه ها خیلی شیطونن منم داداشم ۱۰ سالشه نسبت به پسرای دیگه واقعااااا با تربیته یعنی خیلی زیاد ولی نسبت به خانواده خودمون نه خیلی شیطونی میکنه مخصوصا وقتایی که میره مدرسه و برمیگرده همکلاسیاشو میبینه دیگه رسما دیونه میشه 

نميخوام بگم كارت درست بوده يا نه. ولي خب بچه يه وقتايي بايد تربيت شه. وقتي با حرف و گفتنش متوجه نميشه ادم به جاهايي به جونش ميرسه ديگه. 

وقتي يادنميگيره به خواهر بزرگترش احترام بذاره همينه. 

الان عوضش يادگرفت ديگه. 

تموم شد و رفت. از اين به بعد باهاش اوكي و خوب باش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.