2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین

181 بازدید | 31 پست

سلام

بچم که هفت ماهشه دو روزه الکی دهنشو بازو بسته میکنه مثله جوری که میخواد شیر بخوره

ظهر داشتم باهاش حرف میزدم نگام میکنه دهنشو  بازو بسته میکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنم چیز مهمی باشه بازم میخوای به پزشکش تلفنی بگو اگه گفت بیارش بعد ببرش 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

فکر کنم بچتون داره حرکات جدیدی رو یاد می‌گیره باز و بسته کردن دهنش نشونه کنجکاویشه و این طبیعیه

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

یا گرسنه یا عادت داره دهنش باز و بسته کنه

فک کنم تازه یادگرفته مثلاه نگاه دهنه من میکنه وقتی من حرف میزنم بعدش اونم اون کارو میکنه یا هم الان بهش شیر دادم باز دوباره همون کارو کرد

فک کنم تازه یادگرفته مثلاه نگاه دهنه من میکنه وقتی من حرف میزنم بعدش اونم اون کارو میکنه یا هم الان ...

داره تقلیدت میکنه و هم کنجکاوه 

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

ممنون میشم اگه بپرسین

نگران نباش 🌸
خیلی وقت‌ها این رفتارها در نوزادهای حدود ۶–۷ ماه طبیعی هست. چند دلیل معمول داره:

تقلید: بچه‌ها در این سن خیلی دوست دارن حرکات دهان و صداهای اطرافیان رو تقلید کنن. وقتی باهاش حرف می‌زنید، ممکنه دهنشو باز و بسته کنه تا مثل شما "صحبت" کنه.

تمرین برای حرف زدن: باز و بسته کردن دهان تمرینی برای ادا کردن صداها و شروع گفتار هست.

کشف بدنش: نوزاد در این سن تازه متوجه میشه که می‌تونه با دهانش حرکت‌های مختلف انجام بده.

دندان درآوردن: بعضی وقت‌ها هم موقع خارش لثه، بچه این کارها رو می‌کنه.

🚨 اما اگر همراه این رفتار علائم غیرعادی مثل بی‌حالی، مشکل در نفس کشیدن، کبود شدن لب‌ها، یا غذا نخوردن پیش اومد، باید سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

می‌خوای راهکارهایی بگم برای اینکه بفهمی این بیشتر تقلید و بازیه یا علامت خاص؟
اینا همش پاسخ چت جی پی تی بود🎀🎀