2777
2789

عین خیالش نیست 

یعنی ی استوری از خودم گذاشتم ساعت هفت گذاشتم هنوز که هنوزه نیومده نگاه کنه بعد ساعت نه اومده واتساپ 

نمیدونم چجوری کنجکاو نیست مطمئنم الکی داره این کارو میکنه که یعنی استوری تو نمیبینم نمیام چک نمیکنم اخر بازدیدتو🥲🥲🥲🥲💔

وای خدایا یعنی چجوری دلش تنگ نمیشه لعنت بهش من دارم اینجا از دلتنگی به پوچی میرسم

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دنبال هرکی بری به هرکی زیاد فکر کنی ازت دور میشه برعکس سگ محل کنی بهت میچسبه

بهش پیام نمیدم دنبالش هم نمیرم:)

خودش خواسته برگرده برمیگرده 

ولی میگم دلتنگشم

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

هعییی شدیدا حالتو درک میکنم شدیدااااا💔💔💔💔💔خداروشکر امشب این دل احمقم ارومه

وای 💔💔💔💔

نمیدونم چجوری تحمل داره پیام نمیده خودم که ابدا بهش پیام بدم پیامم بده سرویسش میکنم اصن 

ولی دلم براش تنگه لعنت بهش💔🥲

یه مدت نه استوری بزار .نه انلاین شو نه چکش کنن ببین چطور میدوعه دنبالت👍تضمینی میگم 😂

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

منی که ۲۴شهریور پیام دادم جوابمو نمیده💔ولی آنلاین میشه 💔💔😅

دعواتون سر چی بود ؟؟🥲

تو مقصر بودی یا اون؟

یه مدت نه استوری بزار .نه انلاین شو نه چکش کنن ببین چطور میدوعه دنبالت👍تضمینی میگم 😂

☹️فکر خوبیه حالیش میکنم عمرا از من نوتیف دریافت کنه