2777
2789
عنوان

دارم از دلتنگی این نفهم پاره میشم🥲💔💔💔💔🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 116 پست
اینکه بهونه بوده یا نه خودمم شک کردم اما در کل ادم بشدت حساسیه رو همه چیزم گیره رو همه چیزززز از دوس ...

بنظرت رفته تو رابطه یا نه؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

دعوایی نبود وگرنه حل میکردیم قرار بود ازدواج کنیم که خانوادش مخالف ازدواجمون شدن یه مدت در ارتباط بو ...

هق منم خانواده اش مخالفن

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بشه ی سال از دلتنگی. بمیرم هم بهش پیام نمیدم اگر بهش پیام بدم از خر کمترم میام همینجا تایپک میزنم

منم میگفتم میمیرم از دلتنگی ولی نه باور کن نه 

بعد اون اکسم با ی نفر دیگه هم بودم 

با اون ۱ سال و ۱ ماهه کاتم خیانت کرد ولم کرد رفت 

من انقد دوستش داشتم ک عکسشو نگاه میکردم از تصور اینکه  ی روز نباشه چشام پر میشد ولی الان خوبم 

هی دختر انقد از این اتفاقا برات میفته  انقد قوی میشی انقد یاد می گیری این روزات اصلا یادت میره 

من اکس اولم میگفتم یعنی توی این دنیا قشنگ تر از اون هست ولی دیدم چقد احمق و بچه بودم انقد آدم هست .. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

دعوایی نبود وگرنه حل میکردیم قرار بود ازدواج کنیم که خانوادش مخالف ازدواجمون شدن یه مدت در ارتباط بو ...

چرا خانوادش مخالف بودن دختر به این گلی از سرش هم زیادی بابا

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

منم میگفتم میمیرم از دلتنگی ولی نه باور کن نه بعد اون اکسم با ی نفر دیگه هم بودم با اون ۱ سال و ۱ ما ...

واقعا 

من فک میکنم دیگه هیچ وقت مثل اون آدم پیدا نمیکنم هیچ وقت اینقدر که منو بلد بود

اینکه بهونه بوده یا نه خودمم شک کردم اما در کل ادم بشدت حساسیه رو همه چیزم گیره رو همه چیزززز از دوس ...

بهتر ک رفت 

بخدا میرفتی زیر سقف بد تر میشه 

الان چشات کور شده 

نمیدونم خودتم متوجهی یا نه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣