2777
2789
عنوان

بچهای خوابگاه راه دور

64 بازدید | 9 پست

هستین؟

من رژیمم و معدم مشکل داره

غذا اینا چون دانشگاه ازاده تو خوابگاه نمیدن من ترم های قبل انقدر به غذام توجه نکردم مریض شدم

حالا خوابگاه ی کاریش کنم اوکیه

نگران دانشگاهم سه روز در هفتس و از صبح هشت تا غروب کلاسم

میان وعده باید ببرمو ناهار هم ببرم(چون غذای سلف به معدم نمیسازه حالم بد میشه)

ولی نمیدونم چی درست کنم اخه ببرم دانشگاه

صبح خیلی زود باید بیدار شم ی چیزی ببرم

شما چیکار میکنین؟میان وعده چی میخورین؟

ی تراول ماگ ک برای چای میخوام این اوکی خیلی میترسم وزنم بالا بره چون تازه یکم کم کردم و میخوام نگهش دارم و باز وزن کم کنم از ی ورم گشنگی نکشم ک معدم بد تر شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابگاه رو چیکار میکنی؟

من اشپزی بلد نیستم و راهم ۶ساعت معمولا غذا مامانو فریز میکنم میبرم

همینم بده ولی خب نمیتونم کاریش کنم گرم میکنم اونو میخورم

با تن ماهیو این چیزا یا مثلا مواد ماکارونی اماده میکنه میبرم اینجوری

من اشپزی بلد نیستم و راهم ۶ساعت معمولا غذا مامانو فریز میکنم میبرمهمینم بده ولی خب نمیتونم کاریش کنم ...

اینجوری نیستش که مثلا کسی غذارو برداره برای خودش؟

اخه من شنیدم زیاد تو خوابگاه ازاین کارا میکنن به خصوص خوراکی

اینجوری نیستش که مثلا کسی غذارو برداره برای خودش؟اخه من شنیدم زیاد تو خوابگاه ازاین کارا میکنن به خص ...

نه اصلا من ک یکسال هستم ندیدم فقط یبار یکی پنیرمو برداشت😂منم دیدم ولی چیزی نگفتم بهشون 

هرکی طبقه خودشو داره تو یخچال و اینا دیگ دست نمیزنن معمولا 

اره معمولا هرکی چیزی بخواد میگه بچها کسی گوجه نداره؟ من تموم کردم و اینا بعد طرف میده بهش حالا گاهی ...

باز خوبه یکم فرهنگ دارن خوراکی کسی رو بدون اجازه برندارن 

من که چیزای خیلی بدی شنیده بودم مثلا شنیده بودم حتی از اتاقای دیگم میان برمیدارن بدون اجازه

باز خوبه یکم فرهنگ دارن خوراکی کسی رو بدون اجازه برندارن من که چیزای خیلی بدی شنیده بودم مثلا شنیده ...

خب بستگی داره به خوابگاه اینجا بچهاش خوبن و اگ باشه هم گزارش میدی به مسئول خوابگاه هر شب میاد