2777
2789
عنوان

بچه های امروزی بی درکن واقعا

368 بازدید | 33 پست

من شهریه دانشکده ماماییم خودم دادم با درس کار میکردم 

چیزی نمیخواستم از پدر ومادرم مدرسه دولتی درس خوندم و تولد وهیچ چی نخواستم با اینکه تک بچه بودم و جهازمم سیصد تومن شد همه اش بااینکه یک سال ازدواج کردم تقریبا 

الان اسنپ گرفتم یه مرد پنجاه وخورده ای ساله میگه حقوق یازنشستگیش هفده تومن همه اش میره به قسط جهاز 

بعدم گفت میام سرکار دخترم هنرستانیه 

ماهی چهارتومن قسط بندی شهریه اش و ماهیانه دو سه تومنم‌وسایل نقاشیشه 

یه عالم خوراکیم تو ماشینش بود گفت رفتم اون سر شهر ساندویج سرد ارزون خریدم چون نون وپنیر نمیخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 18 سالمه ولی واقعا انصاف نیست :| من جای باباعه بودم زیرش میگرفتم باهمون ماشین

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

واقعا خیلی بعضی از بچه ها اذیت میکنن یکمم به والدین برمیگرده که از اول بچه ها رو متوقع بارآوردن عادت کردن همبشه والدین دست بده داشته باشن 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

موافقم، رحم به پدر و مادر ندارن

یه سری جمله هم مد شده مثل طوطی تکرار می کنن: نداشتن بی خود بچه دار شدن، خودم نخواستم به دنیا بیام پس خودشون جور من رو بکشن

من تو مدرسه میبینم حتی غیرت ندارن بگردن دنبال وسایلشون ، تو هر مدرسه یه سبد پر از مداد و خودکار و جامدادی و ساعت و ...پیدا شده  هست که کسی نرفته دنبالش

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان من نفهمیدم یعنی توقع داری شهریه مدرسه بچه شو هم نده چی میگی تو خب باباش دوست داشته رفته ساندویح خریده تو چرا زورت میاد این وسط به توچه

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔