2777
2789
عنوان

حس میکنم داره بهم خیانت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 31 پست
چیکار کنم میخام‌ بهش بگم ولی هیچ مدرکی ندارم دارم دیوونه میشم چجوری بفهمم

میشه درخواست دوستی بدی حرف بزنیم؟؟؟ 

میخوام کمکت کنم بخدا قصد بدی ندارم :)

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه درخواست دوستی بدی حرف بزنیم؟؟؟ میخوام کمکت کنم بخدا قصد بدی ندارم :)

اره

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

برو دختر برو بهش حرفاتو بزن و برو 😅

آخه مدرک ندارم🙂

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

تنها یه راه هست که اگرم داره خیانت میکنه اسیب نبینی اونن اینکه بزارش کنار

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بابا چ ربزی داره نمیشه ک رفتلرش تا اخر عمر یکسان باشه ادم روزی هزار تا اتفاق براش میفته یروز حالش خوبه یردز سرش شلوغه یروز مشکل کاری داده ربات نیس ک دائما ی رفتارو داشته باشه شمام ک تا ی تغییر کوچیک میبینید یا سرد میشید یا حس خیانت میکنید یا دحبال تلافی هسید یا میگید ادم نیس احساس نداده ی چیزی هس ب عنوان درک درک کنید کمک کنید راه بیایید بگذرید