2777
2789
عنوان

حس میکنم داره بهم خیانت میشه

334 بازدید | 31 پست

رفتاراش یکم تغییر کرده و مثل همیشه برام وقت نمیزاره صب تا شب نیست فقط اخر شبا میان حرف بزنیم صبح تا عصر سرکاره بعدش که میتونه بیاد امروز که جمعه بود سرکار نبود ظهر ۴تا پیام داد بعدش آنلاین نشد تا نیم ساعت پیش دیشب هم اصلا نبود فقط اخر شب اومد گفت خونه دوستشه شب میمونه اونجا

وقتی چت میکنیم دیر سین میکنه درصورتی که قبلاً اینجوری نبود

چیکار کنم بچها من ی بار خیانت دیدم تحمل ندارم دوباره سرم بیاد🙂

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یکی دیگس ب احتمال زیاد

چیکار کنم چجوری بفهمم دارم دیوونه میشم 

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

شک کردی یعنی تمومه ...

چیکار کنم میخام‌ بهش بگم ولی هیچ مدرکی ندارم دارم دیوونه میشم چجوری بفهمم

همینارو بهش بگو ما کاری از دستمون برنمیاد،اگه با حرفاش قانع نشدی جدا شو ازش هرچه سریعتر

میخوام بگم ولی هیچ مدرکی ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم چجوری بفهمم

دوست پسرا خیانت میکنن این واقعیته

۱۰ درصد هستن ادمای درستی باشن

پسرا همشون پسرن پس توقع نداشته باش یه ادم درست باشه

از دوست پسر همیشه باید انتظار خیانت رو داشت

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

متاسفانه فکنم خیانت داره میکنه یا حوصلتو ندارهقبل از فهمیدن خیانت و اسیب دیدن جداشو فهمیدن درد دار م ...

نمیدونم چیکار کنم کاش حداقل مدرکی داشتم اینجوری نمیتونم چیزی بگم بهش🙂💔

میخوام بگم ولی هیچ مدرکی ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم چجوری بفهمم

مستقیم نگو خیانت میکنی بهم،بگو چرا جدیدا کم پیدایی ،احساس میکنم فاصله گرفتیم از هم،احساس میکنم سرد شدی نسبت بهم

شکت کاملاً درسته🙂

چیکار کنم🙂💔