2777
2789
بلهتحصیل و کار رابطه خطی ندارنبلکه همکاری و بعد تحصیل باید تلاش بسیار کرد تا برند آدم ساخته بشه

یا تمایزی باید بین کسی ک‌ جزو استعداد های درخشان هست با کسی که از پیام‌نور اومده طبیعتا باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا تمایزی باید بین کسی ک‌ جزو استعداد های درخشان هست با کسی که از پیام‌نور اومده طبیعتا باشه

ولی شکاف همیشه هست

من دیدم سمپادی بیمار بمونه چون فقط درس خونده

و پیام نوری  دفتر خودشو بزنه چون از دانشجویی کار کرده

خودم طرفدار تحصیل هستم ولی می‌دونم تجربه کاری مهمه

.

بله فرق دارن ولی پس فردا ده سال که فارغ تحصیلی تون گذشت دیگه مهم نیست استادتون کی باشه مهم اینه شما ...

رزومه مهمه 

شما جذب وکیلی میشیم که فارغ‌التحصیل دانشگاه بهشتیه

یا کسی که صرفا آزمون قبول شده؟ و صرفا سابقه بالاتری داره 

رزومه مهمه شما جذب وکیلی میشیم که فارغ‌التحصیل دانشگاه بهشتیهیا کسی که صرفا آزمون قبول شده؟ و صرفا س ...

من حس میکنم شما تجربه ای از وکالت یا درسش یا حتی وکیل گرفتن ندارید 

من جذب وکیل نمیشم من وکیلی رو  انتخاب میکنم که برندش معروف تر به برد باشه و برام فرقی ندارد کجا درس خونده

اینکه یه وکیل کجا درس بخونه به نفع خودشه چون دانشگاه بهتر یعنی مهارت و علمی که راحت تر و و در دسترس تره

وگرنه برای موکل فرق نداره. موکل فقط میخواد برنده بشه

.

من حس میکنم شما تجربه ای از وکالت یا درسش یا حتی وکیل گرفتن ندارید من جذب وکیل نمیشم من وکیلی رو ان ...

شرمم میگیره مدرک بعضی دانشگاه ها رو یکی میکنین 

ارزش وکیل و درصد برنده شدنش رو در دادگاه همین چیزا مشخص میکنم