2821
2789

بله

تحصیل و کار رابطه خطی ندارن

بلکه همکاری و بعد تحصیل باید تلاش بسیار کرد تا برند آدم ساخته بشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بلهتحصیل و کار رابطه خطی ندارنبلکه همکاری و بعد تحصیل باید تلاش بسیار کرد تا برند آدم ساخته بشه

یا تمایزی باید بین کسی ک‌ جزو استعداد های درخشان هست با کسی که از پیام‌نور اومده طبیعتا باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یا تمایزی باید بین کسی ک‌ جزو استعداد های درخشان هست با کسی که از پیام‌نور اومده طبیعتا باشه

ولی شکاف همیشه هست

من دیدم سمپادی بیمار بمونه چون فقط درس خونده

و پیام نوری  دفتر خودشو بزنه چون از دانشجویی کار کرده

خودم طرفدار تحصیل هستم ولی می‌دونم تجربه کاری مهمه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

استادانی پیام نور کجا استادانی دانشگاه تهران کجا

بله فرق دارن 

ولی پس فردا ده سال که فارغ تحصیلی تون گذشت دیگه مهم نیست استادتون کی باشه مهم اینه شما کی شدین

بله فرق دارن ولی پس فردا ده سال که فارغ تحصیلی تون گذشت دیگه مهم نیست استادتون کی باشه مهم اینه شما ...

رزومه مهمه 

شما جذب وکیلی میشیم که فارغ‌التحصیل دانشگاه بهشتیه

یا کسی که صرفا آزمون قبول شده؟ و صرفا سابقه بالاتری داره 

رزومه مهمه شما جذب وکیلی میشیم که فارغ‌التحصیل دانشگاه بهشتیهیا کسی که صرفا آزمون قبول شده؟ و صرفا س ...

من حس میکنم شما تجربه ای از وکالت یا درسش یا حتی وکیل گرفتن ندارید 

من جذب وکیل نمیشم من وکیلی رو  انتخاب میکنم که برندش معروف تر به برد باشه و برام فرقی ندارد کجا درس خونده

اینکه یه وکیل کجا درس بخونه به نفع خودشه چون دانشگاه بهتر یعنی مهارت و علمی که راحت تر و و در دسترس تره

وگرنه برای موکل فرق نداره. موکل فقط میخواد برنده بشه

من حس میکنم شما تجربه ای از وکالت یا درسش یا حتی وکیل گرفتن ندارید من جذب وکیل نمیشم من وکیلی رو ان ...

شرمم میگیره مدرک بعضی دانشگاه ها رو یکی میکنین 

ارزش وکیل و درصد برنده شدنش رو در دادگاه همین چیزا مشخص میکنم 

شرمم میگیره مدرک بعضی دانشگاه ها رو یکی میکنین ارزش وکیل و درصد برنده شدنش رو در دادگاه همین چیزا مش ...

من ارزش دانشگاه ها رو یکی نمی‌دونم 

شما شرم نکنید 

2824
2823
2791
2779
2792