طاووسک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1138 عنوان کممممممک 118 بازدید | 10 پست بچه ها کمک کنید دخترم ۲۰ ماهشه یه هفته قبل از عید یکی از اقوام شوهرم فوت کرد مجبورشدم دوروز صبح تا شب بزارمش خونه مامانم حالا از اون موقه به بعد خیلی گریه میکنه و وابسته شده بهم و ترسو شده عیدم زهرمارمون کرد با گریه هاش چیکارکنم کسی تجربه ای داره؟ خدایا پشت وپناهم باش 1397/01/17 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin90 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3732 آخه بچه ۲۰ماهه رو دو روز ول میکنن😐هرچند پیش مادرت بوده ولی بچه ب مادر احتیاج داره چجور دلت اومده،والا من قیامت ب پاشه از بچه هام جدانمیشم ب هرقیمتی دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
طاووسک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1138 آخه بچه ۲۰ماهه رو دو روز ول میکنن😐هرچند پیش مادرت بوده ولی بچه ب مادر احتیاج داره چجور دلت اومده،وا ... آخه مجبور بودم نمیخواستم ببرمش تو اون شلوغی نمیشدم که خودم نرم باید میرفتم خدایا پشت وپناهم باش
nazanin90 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3732 آخه مجبور بودم نمیخواستم ببرمش تو اون شلوغی نمیشدم که خودم نرم باید میرفتم کارت و توجیه نکن 😐حالا کاریه ک شده،بیشتر براش وقت بذار بغلش کن بوسش کن باهاش بازی کن اصلا سرش داد نزن ایشالا بهترمیشه دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
طاووسک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1138 کارت و توجیه نکن 😐حالا کاریه ک شده،بیشتر براش وقت بذار بغلش کن بوسش کن باهاش بازی کن اصلا سرش داد ن ... متاسفانه نمیشه و روزبه روز داره بدتر میشه یه بارم ازم جدانشد و باهام اومد سرخاک حالا نمیدونم ترسیده یا چی ولی اخلاقش عوض شده خدایا پشت وپناهم باش
مامان_نفس4 عضویت: 1395/11/16 تعداد پست: 21044 اي جان دلتنگ شده میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
عسل73 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 6555 منم حاضر نيستم يه ثانيه از دخترم جدا بشم اما شما هم از اين به بعد هر طوري بود كنار ني نيت بمون خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨👩👧👦💕
طاووسک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1138 منم حاضر نيستم يه ثانيه از دخترم جدا بشم اما شما هم از اين به بعد هر طوري بود كنار ني نيت بمون منم نمیخواستم عزیزم ولی یه وقتایی شرایط آدمو مجبورمیکنه رفتن به جایی که اون چندروز من میرفتم اصلا براش خوب نبود از نظر روحی خدایا پشت وپناهم باش
طاووسک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1138 اي جان دلتنگ شده چیکارکنم الان براش که مثل قبل بشه وقتیم که پیششم بازم کریه میکنه همش بیقراره باهیچی راضی نمیشه بازی کنه خدایا پشت وپناهم باش
مامان_نفس4 عضویت: 1395/11/16 تعداد پست: 21044 چیکارکنم الان براش که مثل قبل بشه وقتیم که پیششم بازم کریه میکنه همش بیقراره باهیچی راضی نمیشه بازی ... نميدونم عزيزم من نيني ندارم میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
عسل73 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 6555 منم نمیخواستم عزیزم ولی یه وقتایی شرایط آدمو مجبورمیکنه رفتن به جایی که اون چندروز من میرفتم اصلا بر ... اشكال نداره دوست خوب اينم يه تجربه ايي شد انشاالله ني نيت هميشه سالم كنار خودت باشه ديگه ناراحت نباش خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨👩👧👦💕