2777
2789
عنوان

کممممممک

118 بازدید | 10 پست

بچه ها کمک کنید دخترم ۲۰ ماهشه یه هفته قبل از عید یکی از اقوام شوهرم فوت کرد مجبورشدم دوروز صبح تا شب بزارمش خونه مامانم حالا از اون موقه به بعد خیلی گریه میکنه و وابسته شده بهم و ترسو شده عیدم زهرمارمون کرد با گریه هاش چیکارکنم کسی تجربه ای داره؟

خدایا پشت وپناهم باش 

آخه بچه ۲۰ماهه رو دو روز ول میکنن😐هرچند پیش مادرت بوده ولی بچه ب مادر احتیاج داره چجور دلت اومده،والا من قیامت ب پاشه از بچه هام جدانمیشم ب هرقیمتی

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
آخه بچه ۲۰ماهه رو دو روز ول میکنن😐هرچند پیش مادرت بوده ولی بچه ب مادر احتیاج داره چجور دلت اومده،وا ...

آخه مجبور بودم نمیخواستم ببرمش تو اون شلوغی نمیشدم که خودم نرم باید میرفتم 

خدایا پشت وپناهم باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه مجبور بودم نمیخواستم ببرمش تو اون شلوغی نمیشدم که خودم نرم باید میرفتم 

کارت و توجیه نکن 😐حالا کاریه ک شده،بیشتر براش وقت بذار بغلش کن بوسش کن باهاش بازی کن اصلا سرش داد نزن ایشالا بهترمیشه

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
کارت و توجیه نکن 😐حالا کاریه ک شده،بیشتر براش وقت بذار بغلش کن بوسش کن باهاش بازی کن اصلا سرش داد ن ...

متاسفانه نمیشه و روزبه روز داره بدتر میشه یه بارم ازم جدانشد و باهام اومد سرخاک حالا نمیدونم ترسیده یا چی ولی اخلاقش عوض شده 

خدایا پشت وپناهم باش 
منم حاضر نيستم يه ثانيه از دخترم جدا بشم اما شما هم از اين به بعد هر طوري بود كنار ني نيت بمون

منم نمیخواستم عزیزم ولی یه وقتایی شرایط آدمو مجبورمیکنه رفتن به جایی که اون چندروز من میرفتم اصلا براش خوب نبود از نظر روحی 

خدایا پشت وپناهم باش 
چیکارکنم الان براش که مثل قبل بشه وقتیم که پیششم بازم کریه میکنه همش بیقراره باهیچی راضی نمیشه بازی ...

نميدونم عزيزم من نيني ندارم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
منم نمیخواستم عزیزم ولی یه وقتایی شرایط آدمو مجبورمیکنه رفتن به جایی که اون چندروز من میرفتم اصلا بر ...

اشكال نداره دوست خوب اينم يه تجربه ايي شد انشاالله ني نيت هميشه سالم كنار خودت باشه ديگه ناراحت نباش 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕