دومی رو بد تعریف نکردم گفتم که درامد بالاتر با رستوران و تفریحای اینجوری اما وقت نداشتن و کار زیاد
اخه من خودم تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم و مهندسی خوندم .
برادرم و خانومش حسابدار شرکت هستن تو تهران ، خودم کاراموزی دانشگاهمو تهران کارخونه کار کردم و همینجوری باید ۵ صبح بیدار میشدم میرفتم شرکت تا ۶ غروب و دیگه ترم اخر دانشگاه شوهر کردم
برادرم ماهی ۴۰ تومن درامدشه و خانومش ماهی ۲۵ تومن
، برادرم از ۵ صبح بیدار میشه میره سر کار تا ۱۰ شب و خانومشم ۶ بیدار میشه میره سر کار تا ۶ شب و فقط جمعه ها تعطیل هستن .
من تازه ازدواج کردم و اومدم گیلان زندگی میکنم . شوهرم شغلش ازاده و مغازه شاگرد داره و روزی ۷, ۸ ساعتم خودش میره مغازه . ماهی ۱۰ تومن به شاگردش میده و بازم خالص واسه خودش ماهی ۳۰ تا ۶۰ تومن متغییر میمونه . منم این چند ماه رو که ازدواج کردم تو خونه کارای ازاد کردم مثل تدریس زبان خصوصی ولی خب روزی ۳ ساعت هم در مجموع کار نمیکنم و تفریبا ۸, ۹ تومن برام میمونه اما میخوام اموزشگاه بزنم و بیشتر شاگرد بگیرم حداقل رو حساب کردم که اگه ماهی بیست تومنم اجاره بدم و هیچی شاگرد نگیرم ۲۰ تا دونه شاگردم بگیرم باز هیچی نمونه ۱۰, ۱۲ تومن برام میمونه .
از طرفی از ریسک میترسم ، از طرفی دلم شلوغی تهران رو میخواد . از طرفی دلم ارامش اینجا رو میخواد اما در کل اینجا رو بیشتر دوس دارم اما انگار هم خر میخوام هم خرما هم شلوغی و پیشرفت بیشتر تهران رو میخوام ، هم اجاره های کمتر و ارزونتر اینجا و هم طبیعت اینجا .
خب من طبق زندگی خودم و اطرافیانم گفتم