2777
2789
عنوان

کودوم لایف استایل رو ترجیح میدید

125 بازدید | 7 پست

۱‌_زندگی تو یه شهر کوچیک کنار دریا و ساحل و جنگل ، داشتن یه کار ازاد و مغازه ی کوچولو و داشتن یه شغل هنری با عشق با مشتری کم یا متوسط . باشگاه رفتن ، طبیعت گردی ، شنا و دریا رفتن ، با عشق اشپذی کردن ، روزی ۵, ۶ ساعت کار کردن و سود خالص ۱۰, ۱۲ تومن در اوردن ( بعد از کم کردن اجاره مغازه و سایر هزینه ها ). نبودن ترافیک و ارامش خیابون ها.

۲_ زندگی تو یه کلانشهر پرانرژی و شلوغ ، با کلی شرایط پیشرفت . روزی ۱۲, ۱۳ ساعت کار کردن تو شرکت و درامد ماهانه ۳۰ میلیون اما استرس کاری بالا و محیط سمی کاری  ، تفریح هایی مثل کافه گردی و رستوران گردی شبانه  و سالی دو بار مسافرت رفتن به دریا و جنگل

تعداد رای : 20
نظرسنجی
لایف استایل اولی
15
75%
لایف استایل دومی
5
25%

اولی هستیم و راضییم

البته درآمد ما بیشتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی رو عمدا بد تعریف کردی خیلیا تو کلتنشهر ها زندگیشون راحتتره درسته شهرستان خوبه ولی کلانشهرهام ان ...

دومی رو بد تعریف نکردم گفتم که درامد بالاتر با رستوران و تفریحای اینجوری اما وقت نداشتن و کار زیاد

اخه من خودم تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم و مهندسی خوندم .

برادرم و خانومش حسابدار شرکت هستن تو تهران ، خودم کاراموزی دانشگاهمو تهران کارخونه کار کردم و همینجوری باید  ۵ صبح بیدار میشدم میرفتم شرکت تا ۶ غروب و دیگه ترم اخر دانشگاه شوهر کردم

برادرم ماهی ۴۰ تومن درامدشه و خانومش ماهی ۲۵ تومن 

، برادرم از ۵ صبح بیدار میشه میره سر کار تا ۱۰ شب و خانومشم ۶ بیدار میشه میره سر کار تا ۶ شب و فقط جمعه ها تعطیل هستن .

من تازه ازدواج کردم و اومدم گیلان زندگی میکنم . شوهرم شغلش ازاده و مغازه شاگرد داره و روزی ۷, ۸ ساعتم خودش میره مغازه . ماهی ۱۰ تومن به شاگردش میده و بازم خالص واسه خودش ماهی ۳۰ تا ۶۰ تومن متغییر میمونه . منم این چند ماه رو که ازدواج کردم تو خونه کارای ازاد کردم مثل تدریس زبان خصوصی ولی خب روزی ۳ ساعت هم در مجموع کار نمیکنم و تفریبا ۸, ۹ تومن برام میمونه اما میخوام اموزشگاه بزنم و  بیشتر شاگرد بگیرم حداقل رو حساب کردم که اگه ماهی بیست تومنم اجاره بدم و هیچی شاگرد نگیرم ۲۰ تا دونه شاگردم بگیرم باز هیچی نمونه ۱۰, ۱۲ تومن برام میمونه .

از طرفی از ریسک میترسم ، از طرفی دلم شلوغی تهران رو میخواد . از طرفی دلم ارامش اینجا رو میخواد اما در کل اینجا رو بیشتر دوس دارم اما انگار هم خر میخوام هم خرما هم شلوغی و پیشرفت بیشتر تهران رو میخوام ، هم اجاره های کمتر و ارزونتر اینجا و هم طبیعت اینجا .

خب من طبق زندگی خودم و اطرافیانم گفتم

دومی رو بد تعریف نکردم گفتم که درامد بالاتر با رستوران و تفریحای اینجوری اما وقت نداشتن و کار زیاد ا ...

خب تفاوت کار کارمندیه و کار آزاد 

من گیلان رو به تهران ترجیح میدم چون مردمش شادتر و سرزنده ترن 

ولی چ کار کنیم به کلانشهر عادت کردیم و این سبک زندگی از ادل باهامون بوده 

وگرنه شهرای شمالی عالین ولی خب اینم در نظر بگیر که تهران در آمد بالاست ولی مخارجم بالاست