2777
2789

متنفرم از اسم‌ خودم 

از اینکه کسی صدام کنه متنفرم 

چون فقط وقتی کار دارن صدا میزنن دیگه حساس شدم رو اسمم دوس ندارم بشنوم 

دیدین یه مادر چنتا بچه داشته باشه همشون با هم هی بگن مامان مامان مامان مامان 

منم اینطوریم 😅 بدم میاد هی صدام میکنن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من از بس مامانم اسممو صدا می‌کنه از اسمم بدم میاد 

هرررر مشکلی داشته باشه منو صدا می کنه 

بعضی وقتا بهش میگم بی دلارام بشی الهی 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

من از بس مامانم اسممو صدا می‌کنه از اسمم بدم میاد هرررر مشکلی داشته باشه منو صدا می کنه بعضی وقتا به ...

اخ من با بابام همین مشکل دارم ۳۰ ثانیه یبار صدا می‌کنه دم به دقیقه هی یه کاری دارع عصبیم میکنه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB