2777
2789
عنوان

کیمیا روانگر

778 بازدید | 25 پست

کیمیا روانگر یا همون میاپلیز چقدر لوسه و افاده ای و ادا اطوار در میاره با اون شوهر اش که دستش اش شبیه مار شده از بس تتو کرده و احتمالا ایدز هم داره. خودشو میکشه شبیه خارجی ها باشه. سوراخ دماغ هاش هم اندازه نیستن چون عمل دماغ کرده 😂😂😂 قیافه اش خیلی بی حس و روحه و زشت هم هست. جلوی دوربین و افکت و آرایش قیافه نداره خدا میدونه تو خونه چه شکلیه. فقط زن یه پسر پولدار بی عرضه شده. به زور پول یوتیوب شدن. احمق اونایی که اینا رو دنبال می کنند.  خاک بر سر فالورهاش! اون که احمق هست ولی فالورهاش از اون هم احمق تر. اینا فیلم و ... از همه چی میگذارن تا بقیه نگاه کنن. ریدن و دستشویی رفتن اینا هم واسه مردم جالبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عع 

چی باعث شده انقد بسوزی ؟ 

رتبه ۲ کنکورش ؟ مشهوریت و محبوبیتش ؟ درآمد بالاش ؟ 

کدوم ؟ 😎

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

نه پوتک وطن فروش خوبه

برو بابا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

عع چی باعث شده انقد بسوزی ؟ رتبه ۲ کنکورش ؟ مشهوریت و محبوبیتش ؟ درآمد بالاش ؟ کدوم ؟ 😎

با رتبه ۲ کنکور کجا رسیده

زن یه بچه پولدار شده و یوتیوب محتوا درست کرده با اون شوهر لوده و دلقک ایدزی اش

با رتبه ۲ کنکور کجا رسیدهزن یه بچه پولدار شده و یوتیوب محتوا درست کرده با اون شوهر لوده و دلقک ایدزی ...

تو چیکار کردی جانم🤔

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

از کنکور هنر هیچی نشده رفته یوتیوبر شده

بهترین کارو کرده

وقتی میتونه از یوتیوب میلیون دلاری پول دربیاره اسکوله بره درس بخونه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

فقط بهم بگو

چی گیر تو میاد از تخریب مردم؟

آیا شوهر شما رو دزدید؟

آیا پول شما رو خوردن؟

بسیار باهوش و نخبه هست

ایشون یکی از رتبه‌ی زیر ۵ کنکور هنر بودن

خود واقعی‌شون رو هم جلوه میدن جلوی دوربین

لوس نیستن، احساسات‌شون رو بیان میکنن

بس کن دیگه ایرانی. به هم‌وطن خودت هم رحم نمیکنی