2777
2789
عنوان

کیمیا روانگر

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 25 پست
بهترین کارو کردهوقتی میتونه از یوتیوب میلیون دلاری پول دربیاره اسکوله بره درس بخونه؟

طرز فکر آدمایی مثل شما این هست آدم فقط باید شوهر پولدار گیر بیاره و جیب اش رو بزنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣🤣 دعوا دعوا دعوا سر دو کیلو مربا

دعوا چیه ! 

بیشتر خنده داره این حجم از عقده و حسادت برای کسی که یک لحظه هم نمیتونی از کنارش رد بشی🐈

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

دعوا چیه ! بیشتر خنده داره این حجم از عقده و حسادت برای کسی که یک لحظه هم نمیتونی از کنارش رد بشی🐈

بابا اینجا همه نیاز به یه روان شناس دارن من وقتی میام موضوع تایپیکارو میخونم اول کلی میخندم بعد میام مسخره میکنم اصن خیلی جالبن

دعوا چیه ! بیشتر خنده داره این حجم از عقده و حسادت برای کسی که یک لحظه هم نمیتونی از کنارش رد بشی🐈

به قرآن مجید حسودی نمی کنم. فقط به این حجم از لوس بودن و نچسب بودن و اینکه مردم احمق نگاهش میکنن متعجبم

معلومهچون نمیتونن توی جایگاه دیگران باشنحسادت میکنن

آره بابا ضایع بود

من جاش بودم یه داستانی چیزی سر هم میکردم بلکه خرابشون کنم 😎

نه که بدون ذره ای سیاست بیام بگم قیافش فلانه شوهرش فلانه 😂😔

هیت دادن هم بلد نیستن 🥱

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

بابا اینجا همه نیاز به یه روان شناس دارن من وقتی میام موضوع تایپیکارو میخونم اول کلی میخندم بعد میام ...

اون میا پلیز عنتر چی داره حسودی کنم. سوراخ های بینی اش بعد عمل نامتقارن شدن

به قرآن مجید حسودی نمی کنم. فقط به این حجم از لوس بودن و نچسب بودن و اینکه مردم احمق نگاهش میکنن متع ...

کارت دعوت فرستادن ویدیوهاشونو ببینی؟ نگا نکن خب عزیزم👀

آره بابا ضایع بودمن جاش بودم یه داستانی چیزی سر هم میکردم بلکه خرابشون کنم 😎 نه که بدون ذره ای سیاس ...

همین که به قیافه‌ی آدم گیر میدن، نمیتونن به چیز دیگه‌ای گیر بدن

دیگه شما عمق قضیه ره دریاب

طرز فکر آدمایی مثل شما این هست آدم فقط باید شوهر پولدار گیر بیاره و جیب اش رو بزنه

اتفاقا میا خیلی ثروتمند تر بوده

کوروش همش آویزون داداش این بوده و تو خونه ی اینا میخوابیده و..

اصلا اطلاعات درست هم نداری ازشون

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم