یکبار اون اوایل بارداری خواب دیدم رفتم مسجد سر یک خاک قبر کوچیک گریه شدید میکردم بعد تو دلم گفتم این خاک حضرت رقیه اس یکی تو گوشم انگار گفت گریه کن زیاد ثواب میبری حالا تو دیشب تو خواب و بیداری بودم دو تا خانم با چادر و نقاب زیر بارون بودن من به اون خانم که قدص بلند بود گفتم تو حضرت رقیه ای اشاره کرد به ادن دختره بچه گفت ایشون هستن که داره نگات میکنه یعنی چی😢😢😢
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)