2777
2789
عنوان

عکس دوستمو نشون همسرم دادم

211 بازدید | 11 پست

داشتم عکسای گالریمو میدیدم و نشون همسرم میدادم رسیدم به عکس دوستم که یه شهر دیگس یهو ذوق زده شدم عکسشو دیدم ناخودآگاه نشونش دادم گفتم اینم دوستمه

سرشو برد بالا سقف رو نگاه کرد و گفت من که نباید عکس دوستاتو نگاه کنم به من چه. (اینم بگم دوستم از ادمایی نیست که عکسشو به کسی نشون بدی ناراحت شه کاملا راحته.)

الان نمیدونم ممکنه نامزدم(عقدیم) فک کرده باشه من چه آدم بدیم که عکس دوستمو نشون یه مرد دادم

شایدم به خاطر حجب و حیا نگاه نکرد

وای خیلی حس بدی گرفتم به نظرتون به همسرم بگم دوستم رو اینکه کسی عکسشو ببینه حساس نیست؟ کارم اشتباه بود ولی چون خیلی وقته دوستمو ندیدم وقتی عکسشو دیدم یه لحظه ذوق زده شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ولش کن اصلااااا صداشم در نیار

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

چ تفکر غلطی ..ببخشیدا

ینی من عکس دوستم تو گوشیم باشه پس حتمن سبکه 

هر کسی ی چیزی یادگاری نگه میداره چ عکس چ چیزای دیگع

اصلن بر حسب افتقم دیده باشه مشگلش چیه

اگه همسرتونم دیده روش برگردوند نمیشه فضاوت کرد که بدش اومد

شایدم بقول شما از حیاش بوده 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ولکن دیگه همش نزن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چ تفکر غلطی ..ببخشیداینی من عکس دوستم تو گوشیم باشه پس حتمن سبکه هر کسی ی چیزی یادگاری نگه میداره چ ...

تفکر تو غلطه که وقتی چیزی نمیدونی نظر میدی😑😑😑

نگفتم دوستم سبکه گفتم حساس نیست رو عکس و نامحرم و این چیزا ۱سال و نیم با دوستم زندگی کردم و خلق و خوش رو میشناسم