من تنهایی تا سر کوچه رفتم اومدم شوهرم گفت معلوم نیست چه گوهی خوردی منم گفتم ببخشید دیگه نمیرم هیچی بعدش نگفت ولی فرداش دوباره تکرار کرد منم محل ندادم به هفته گوشیم و چک میکرد بازم کاری نکردم و اجازه دادم من کار میکنم تو روبیکا بعد یه پیوی دید که اسم نداشت از اول فقط تازه عکس پروفایل مرد گذاشته من باهاش کانال تبادل کردم لینک فرستاده بود گفت دوتا کانال هام و بزار کانالت منم فقط نوشته بودم چشم همین و شوهرم دیده بود هی گفت زنیکه خراب هی قیافه حرف یواشکی پولام و برداشت بازم ساکت بودم تا اینکه دیروز از سرکار اومد چای اوردم دهنش وا کرد به مادرش گفت این جن...ده با مردا چت میکنه اعصابم بهم ریخت گفتم خوب میکنم پاشد من و زد هرچی هم از دهنش در اومد گفت منم گریه نکردم پاشدم به زندگیم ادامه دادم امروز. پشیمون کرده پیام قلب و اینا میفرسته منم نوشتم بی غیرت حال بهم زن حداقل بزار وقتی تو خونه نیستی از نبودنت لذت ببرم دیگه چیزی نگفت منم حرف نمیزنم باهاش
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم خداوند متعال و مهربان به شما صبر بده و ایشون هم به راه راست هدایت کنند به نظرم باهاشون با ملای ...
مرسی عزیزم برای دعا و راهنمایی خوبت ولی من همیشه تمام تلاشم میکنم دعوا کش پیدا نکنه عصبی نشه ولی خسته شدم همش من باید تلاش کنم دکتر هم بردیمش میگه من میترسم از دستش بدم به دکتر گفته زنم مزاحم زیاد داره یکی بیاد از راه بدرش کنه میترسم میگه مال خودم و صفت میچسبم همسایمو دزد نمیگیرم 😔
عزیزم فکر کنم بیمار هستن ، دست خودشون نیست به نظرم خودتون یکبار منطقی باهاش صحبت کنید بگید که دوستش ...
من خیلی باهاش حرف میزنم حتی کلمات عاشقانه به کار میبرم پیش برادراش انقدر با احترام خوب صحبت میکنم کل توجهم روشه خیلی دوست داره همیشه تعریف من و میکنه بیشتر میریم تو جمع همش چشمش به منه قربون صدقش برم خدا نکنه به لحظه ازش غافل شم انگار رفته جهنم برگشته خدا شاهده از هیچ کاری براش کم نمیزارم اصلا اعصابش خورد نمیکنم خودش عصبی میشه بعد که کار از کار میگذره پشیمون میکنه خودشم خود خوری میکنه دیشب مارو برد شام اصلا محلش ندادم برد خرید بازم بی ذوق به چیز الکی خریدم گفت این شاله خوب نیست یکی دیگه بردار ولی انقدر اعصابم داغون بود گفتم همین و میخوام
آخی بگردم من برات اسی خودت رو ناراحت نکن لطفا خداوند متعال و مهربان کمکت میکنه ببین راهی نیست بشه ش ...
بردیمش فایده نداره وقتی اروم میشه میگه هیچ کس مثل زن من نمیشه یا پیش خانوادش میگفت زن من و از وسط صد تا مرد رد کنم مطمعا هستم هیچ اتفاقی نمیفته یه دفعه نمیدونم چی میشه میگم کلیپ اینستا نگاه نکن همش راجبه خیانته ....هزار بار هم گفته از هیچی مثل خیانت نمیترسه ...با سر کار دوستاش بگن یه زنه شوهر داره خرابه میاد خونه مثل ازرائیله