2777
2789
عنوان

مصرف قرص اعصاب در زنان باردار

11886 بازدید | 21 پست

دوستان کسی تجربه استفاده از داروی اعصاب رو حین بارداری داره؟یا داشته ؟یا کسی از اطرافیانش داشته ؟ 

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت

من تو بارداری مصرف نکردم اما راجع به یه سری قرصا اطلاعات دارم. چه قرصی مصرف میکنی؟ بعضیهاشون بی خطرن

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو بارداری مصرف نکردم اما راجع به یه سری قرصا اطلاعات دارم. چه قرصی مصرف میکنی؟ بعضیهاشون بی خطرن

مصرف نکردم حالم بده خیلی ،میخوام ببینم دارویی هست ک تو این دوران بشه مصرف کرد؟مثلا قبل از بارداری ،سیتالوپرام میخوردم ی دوره فلووکسامین ی دوره سرترالین ،

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
یکی از فامیلامون ندونسته مصرف میکرده بعد فهمیده بارداره ولی متاسفانه رو انگشتای دخترش تاثیرشو گذاشته ...

وای جدی؟ اخه من چکار کنم حالم بده

مصرف نکردم حالم بده خیلی ،میخوام ببینم دارویی هست ک تو این دوران بشه مصرف کرد؟مثلا قبل از بارداری ،س ...

آره هست. اگه مشکلت افسردگی یا شیزوفرنی باشه دارویی هست به نام ابیلیفای که دکتر بهم گفت هیچ خطری نداره و حتی پرولاکتین رو هم بالا نمیبره. فقط فکر کنم تو ایران کمی گرونه. اما بازم داروهای مشابه هست. این که گفتم داروی قوی یه و شاید حالت اون اندازه بد نباشه. حتما برو دکتر و راجع به بارداری و اقدامت هم اونو درجریان بذار. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

[QUOTE=56579477]باید بری دکتر اون بهت میگه.بعدشم چرا قرص اعصاب میخوری.بیشتر قرصای اعصاب اعتیاد اوره و بهشون عادت میک ...[/QUOTE گفتم قبل از دکتر رفتن شاید کسی تحربه داشته باشه، نه این داروا رو ک گفتم اعتیاد اور نبود ،فقط سروتونین مغز رو بالا می بره 

آره هست. اگه مشکلت افسردگی یا شیزوفرنی باشه دارویی هست به نام ابیلیفای که دکتر بهم گفت هیچ خطری ندار ...

وسواس فکری داشتم قبلا ،الان افسردگی شدید،مرسی از راهنماییتون

فاطیما جان اون موقع ک رفتم سه ماهه اولم بود و هیچ دارویی مجوز نداشت ،تازه وارد ماه چهار شدم ،اینبار برم حتما بهم دارو می ده ؛دعا کنین برام

فاطیما جان اون موقع ک رفتم سه ماهه اولم بود و هیچ دارویی مجوز نداشت ،تازه وارد ماه چهار شدم ،اینبار ...

سلام پرواز جان چی شد دکتر چی گفت 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم