2789
عنوان

مادر شوهر

75 بازدید | 2 پست

با شوهرم عصری دعوام شد ، ما هرچی داریم از خانواده من هست کل زندگیمون ، مادر شوهرم پدر شوهرم بااینکه کلی طلا و پول دارن هزار خرج نکردن از خواستگاری و عقد و نامزدی و ازدواج ما و حتی الان که ازدواج کردیم هزار به ما ندادن ، نه هیچ کادویی ، بریم خونشون هم تا الان نشده حتی یه مرغ درست کنن یا گوشت ، پنیر و تخم مرغ میزارن جلومون بااینکه وضعشون خوبه کل هفته هم خودشون غذای خوب میخورن فقط واسه مهمون خسیسن ، اونوقت مامان و بابام حتی اگه غذایی بپزن در طول هفته فریز میکنن واسه ما چون اون غذا مورد علاقه من یا شوهرمه و واسه پسر و عروس هم همینجورن به اندازه یه شکلات فرق نزاشتن هرگز ، هروقت بریم غذای مجلسی دو مدل غذا میپزن واسمون ، اونوقت شوهرم امروز میگه خانواده بی روح و سرد و خسیس خودش یکسان هست محبتشون به ما با محبت خانواده من بهمون ، اینقدر قدرنشناس ، منم گفتم هروقت خانوادت هزار دادن بهت بعد بیا خانوادم خانوادم کن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

عزیزم خانواده که شبیه هم نیستن و ایشون پسره پسر مثل دختر نیست بدترین آدما باشن فامیل و خانواده ش میشینن از بزرگی خاطراتشون میگن اگه خدا هم بیاد بگه طرف خانواده ت این اشتباه کردن حتی خودشون اقرار کنن باز مهم نیست 

عزیزم خانواده که شبیه هم نیستن و ایشون پسره پسر مثل دختر نیست بدترین آدما باشن فامیل و خانواده ش میش ...

مسئله اینه میاد پز میده مثلا 😂

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: