2777
2789

تو نمیدونی من بهت نگفتم تاحالا، هیچکس دیگه هم نمیدونه، فقط خدا میدونه که تو شانس زندگی منی🥹

بچه ها من خیلی خوشحالم که صبر کردم تا با اونی که معیار هامو داره ازدواج کنم. خواستگار زیاد داشتم ولی اون چیزی میخواستم نبودن. معیار های منطقی اگر دارید پای خواسته تون بمونید، خیلی حس قشنگیه که بعد از انتخاب همسرتون بگین همونیه که میخواستم 🫠

میدونین من ظاهر فقط در حدی برام معیار یود مه بدم نیاد، ثدش ازم بلندتر باشه کافیه لزپمی نداره خیلی قدبلند باشع اما مزدونگی و عرضه داشته باشع. عاشق مردایی بودم که سرشون گرم کار و پول دراوردنه. لارج و خوش سفر باشه. منطقی و عاقل باشه قلب نرمی داشته باشع 

من اینارو میخواستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا تا تهش همین باشین و خوشبخت باشین. 

منم ۲۷ سالگی ازدواج کردم، و طرز تفکرم عیییین شما، یه عالمه آدم رو رد کردم و درآخر.....  یه بلانسبت گوووه تر از گوه رو انتخاب کردم🤣🤣 دلم واسه مردونگی و پختگیش رفت واسه اینکه رو پای خودش بود،  ولی لعنتی نه اخلاق داره نه معرفت داره نه رابطه خوبی با خانوادم داره نه اهل رفت و آمد و مسافرته، فوق العاده هم بددهن و قلدر... حالام بعد ۷ سال رسیدم به طلاق عاطفی 🙃🙃

رسمن با انتخابم رــدم 😑😑😑😑

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون