pkazemi86 مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4040 عنوان دانشجوها | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 17 پست به ترم اولی ها از تجربه هاتون بگین من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣ 1404/07/03 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caqar عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9650 دانشگاهت روزانست؟چند تا دوست خوووب پیدا کردی؟ من از اونجایی که با خودم قهرم اصلا با کسی صمیمی نمیشم در حد جزوه گرفتندانشگاه آزاد هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
mmm99m عضویت: 1404/04/30 تعداد پست: 2393 من از اونجایی که با خودم قهرم اصلا با کسی صمیمی نمیشم در حد جزوه گرفتندانشگاه آزاد جوش چطورهدختر و پسرا همشون تو اکیپ مختلط هستن؟یا مثلا اکیپی هم بوده که فقط دخترونه باشه؟
caqar عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9650 جوش چطورهدختر و پسرا همشون تو اکیپ مختلط هستن؟یا مثلا اکیپی هم بوده که فقط دخترونه باشه؟ آره هر دو اکیپ هستن توی همه دانشگاهاجو دانشگاه هم بستگی به همکلاسیات داره بیشتر هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم