2789
عنوان

دانشجوها

118 بازدید | 17 پست

به ترم اولی ها از تجربه هاتون بگین

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وارد اکیپ دختر و پسر نشو 

با دختر هایی که چیزی به جز کلمه پسر ازشون نمیشنوی دوست نشو 

و از همه مهم ترررررر توی دانشگاه عاشق نشووو 

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

چه رشته ای؟خوابگاهیی؟

هنوز نیومد جواب تعیین رشته ها

پیام نور شهرخودمون میخوام برم

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

اگه خوابگاهی هستی از همین الان رو خودت کار کن برای زندگی در کنار چند نفر با فرهنگ متفاوت ، این حالت که الان اتاق شخصی داری بزار کنار ...هر چقدر تو خوابگاه و کلاس ها با بقیه بچه ها مسالمت آمیز تر باشی برات لذت بخش تر و بهتر میگذره ، تا جایی که میتونی با کسی بحث نکن . این مهم ترین رفتاریه که باید انجام بدی و میدیدم که بعضیا تو همین کنترل ساده موندن ! 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

وارد اکیپ دختر و پسر نشو با دختر هایی که چیزی به جز کلمه پسر ازشون نمیشنوی دوست نشو و از همه مهم ترر ...

کاش مورد اخر رو یه سال پیش یکی بهم میگفت

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

وارد اکیپ دختر و پسر نشو با دختر هایی که چیزی به جز کلمه پسر ازشون نمیشنوی دوست نشو و از همه مهم ترر ...

دقیقااا وارد اکیپ دختر و پسر نشو بخدا خیلی چیپه ! دقت کن با کی داری دوست میشی با کی داری حرف میزنی . شخصیت تو از روی انتخاب دوستت مشخص میشه 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

چی شد عاشق شدی؟

اره متاسفانه 

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

دقیقااا وارد اکیپ دختر و پسر نشو بخدا خیلی چیپه ! دقت کن با کی داری دوست میشی با کی داری حرف میزنی . ...

دقیقا

دوست توی دانشگاه میتونه دیدگاه دیگران رو نسبت به تو عوض کنه

من خداروشکر وارد اکیپ نشدم و نه عشق و عاشقی میکنم اگه هم دوست میخواین با یکی دوست بشین که شما رو بالا بکشه نه اینکه بکشونه پایین تر از خودش

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

چی شد بعدش؟

به طرز فجیعی از هم جدا شدیم