2777
2789
عنوان

دانشجوها

116 بازدید | 17 پست

به ترم اولی ها از تجربه هاتون بگین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وارد اکیپ دختر و پسر نشو 

با دختر هایی که چیزی به جز کلمه پسر ازشون نمیشنوی دوست نشو 

و از همه مهم ترررررر توی دانشگاه عاشق نشووو 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چه رشته ای؟خوابگاهیی؟

هنوز نیومد جواب تعیین رشته ها

پیام نور شهرخودمون میخوام برم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اگه خوابگاهی هستی از همین الان رو خودت کار کن برای زندگی در کنار چند نفر با فرهنگ متفاوت ، این حالت که الان اتاق شخصی داری بزار کنار ...هر چقدر تو خوابگاه و کلاس ها با بقیه بچه ها مسالمت آمیز تر باشی برات لذت بخش تر و بهتر میگذره ، تا جایی که میتونی با کسی بحث نکن . این مهم ترین رفتاریه که باید انجام بدی و میدیدم که بعضیا تو همین کنترل ساده موندن ! 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

وارد اکیپ دختر و پسر نشو با دختر هایی که چیزی به جز کلمه پسر ازشون نمیشنوی دوست نشو و از همه مهم ترر ...

دقیقااا وارد اکیپ دختر و پسر نشو بخدا خیلی چیپه ! دقت کن با کی داری دوست میشی با کی داری حرف میزنی . شخصیت تو از روی انتخاب دوستت مشخص میشه 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

کاش مورد اخر رو یه سال پیش یکی بهم میگفت

چی شد عاشق شدی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دقیقااا وارد اکیپ دختر و پسر نشو بخدا خیلی چیپه ! دقت کن با کی داری دوست میشی با کی داری حرف میزنی . ...

دقیقا

دوست توی دانشگاه میتونه دیدگاه دیگران رو نسبت به تو عوض کنه

من خداروشکر وارد اکیپ نشدم و نه عشق و عاشقی میکنم اگه هم دوست میخواین با یکی دوست بشین که شما رو بالا بکشه نه اینکه بکشونه پایین تر از خودش

اره متاسفانه

چی شد بعدش؟