2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره خیلی ترسناکه سمت خانواده مادرم همیشه بدبیاری میارن و سختی میکشن با اینکه پدر مادربزرگم از این کا ...

به جن چه خوبی کردن🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

من بلدم با حافظ

میشه بی زحمت برای نیت من بگیری 

توی دلم نیت کردم 🙏🙏

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به جن چه خوبی کردن🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ...

انگار مادر پدربزرگم یه زن و تو رودخانه میبینه داره غرق میشه نجاتش میده بعد می‌فهمه سم داره و حامله هست می‌فهمه جن می‌ترسه زن میگه نترس چون به من خوبی کردی تا هفت نسل خانواده شما در خوبی و خوشی زندگی میکنند و ما کمک شون میکنیم چون پدربزرگم توی کشاورزی دست تنها بوده بعد یکی میومده کمکش می‌کرده ولی یواشکی  نمی‌دونسته کیه تا این که بعد از ظهر میبینه یکی داره کار ها شو می‌کنه میگه تو کی هستی اونم میگه من بچه همون جنی هم که نجات دادی ما تا هفت نسل به شما کمک میکنیم ... ماجرا های خانواده من زیاده بیخیال بخوام بگم تا تا نصفه شب طول می‌کشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

کدوم ف ال گیری بود؟

نمی‌دونم توی همین نی نی سایت بود گفته بود فا ل میگیره مال چهار ماه پیش بود عکس پروفایلش یه زن بندرعباسی بود من میخواستم تیزهوشان قبول بشم ازش پرسیدم میشم یا نه گفت رقابت زیاده اما اگر تا آخرین لحظه تلاش کنه نشانه قوی موفقیته من واقعا همین کار و کردم و قبول شدم البته کار خدا هم بی حکمت نیست قطعا خواست خدا بوده و هست 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

نمی‌دونم توی همین نی نی سایت بود گفته بود فا ل میگیره مال چهار ماه پیش بود عکس پروفایلش یه زن بندرعب ...

کاش میشد بتونی پیدا کنید برام 💔

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

اینا جدیه یا رمانه؟😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

به خدا راست میگم میخوای باور کن یا نکن اما این ها توی کل خانواده ما دست به دست شده یه چیزهایی هست دیگه نمیتونم بگم ولی خانواده پدری من حتی پدرم جن ها رو میبینن 

کاش میشد بتونی پیدا کنید برام 💔

میگردم براتون اگر تونستم براتون می‌فرستم ولی من از اون موقع  تا حالا تو کلی تاپیک شرکت کردم نمی‌دونم میتونم پیداش کنم یا نه 

2790
2778
2791
2779
2792