2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی فالگیرایی ک موکل دارن برام ترسناکن

من پدر مامان بزرگم قدیما موکل داشته و سرکتاب می‌گرفته اما بچه هاش همه اش میمردن ۷ تا از بچه هاش مردن بعد از اون دیگه انجام نداده 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

حس میکنی امسال چی قبول میشم کنکور؟ ۱ پزشکی تعهدی ۲ دندون تعهدی ۳ داروسازی تعهدی ۴ علوم تغذیه روزانه ...

باورکن اینجوری نیست

یه جوریه که یهو هرموقه دلش بخواد یه چیزی میگه وپشم ریزون درست میاد

رفیقام میگن حستو بایدعبادت کرد ولی متاسفانه به اراده من کارنمیکنه 😂

برا من ی کاربر اینجامعرفی کرد پیشش فا ل گرفتم خیلی عالی بود هرجی گفت بعدازیه ماه اتفاق افتاد برامخوا ...

درخواست منم قبول میکنین

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
باورکن اینجوری نیستیه جوریه که یهو هرموقه دلش بخواد یه چیزی میگه وپشم ریزون درست میادرفیقام میگن حست ...

اهاا. الان چیزی حس نمی کنی؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

برا من ی کاربر اینجامعرفی کرد پیشش فا ل گرفتم خیلی عالی بود هرجی گفت بعدازیه ماه اتفاق افتاد برامخوا ...

پول میگیره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
یاابولفضل کلاسنگینی داره موکل😶😶😶😶😶😶

آره خیلی ترسناکه سمت خانواده مادرم همیشه بدبیاری میارن و سختی میکشن با اینکه پدر مادربزرگم از این کار ها دیگه دست کشیده بوده اما هنوزم سمت مادری بچه هاشون یا میمیرن یا حامله به سختی میشن اما من از سمت پدری در امانم جد ما انگار به جن ها خوبی کرده  و نجاتشون داده به صورت اتفاقی برای همین تا هفت نسل از هر آسیبی در امانیم شاید باورتون نشه اما من واقعا باور دارم چون واقعا همین جوریه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

2790
2778
2791
2779
2792