2777
2789
برا من ی کاربر اینجامعرفی کرد پیشش فا ل گرفتم خیلی عالی بود هرجی گفت بعدازیه ماه اتفاق افتاد برامخوا ...

برامنم میشه بدی عزیزم

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بلدم با حافظ

برام میگیری. برای ازدواجم

ممنونم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ندا. توی دلم نیت کردم

عزیزم یک فاتحه بفرست و 5 تا صلوات برای حافظ 

یارت از نظر مادی توی مشکل هست ولی بسیار مهربان هست و تورو دوست داره و بهت وفادار او تمام خوشی ها را بر خود حرام تا شما را خوشبخت کند 

در نهایت خدا را از یاد نبر 

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

بفرس برا منمن خیلی نیاز دارم حالم بده

اگه بهت گفت اون شخص فالگیر رو به منم بگو لطفا

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزیزم یک فاتحه بفرست و 5 تا صلوات برای حافظ یارت از نظر مادی توی مشکل هست ولی بسیار مهربان هست و تور ...

خوندم. ولی آخه من ک یاری ندارم. در مورد کنکور بود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

2790
2778
2791
2779
2792