2777
2789

من چون کنکور دارم نمی خوام کلاس و آزمون شهری و آیین نامه و اینا شرکت کنم از طرفی هم پول دادیم میگم خواهرم رو بفرستم به جای خودم آزمون اینا بده که گواهینامه رو بگیره چون هزینه شده براش خودم سال دیگه دوباره کلاس اگه خواستم رانندگی یاد بگیرم و اینا به نظرتون می‌فهمن یا راه دیگه ایی هست برم؟

قاتل روانی دوقطبی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گواهینامه اینجوری به چه درد میخوره؟ هرموقع فرصت کردی قشنگ کلاساتو برو و آموزش ببین. اگر واقعا قصدت رانندگیه، از راه درست اقدام کن نه با تقلب

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

میفهمن خب چرا ثبت نام کردی برو شاید برگردوندن پول رو

من خبر نداشتم خانوادم رفته بود ثبت نام کرده بود الان اصلا نمی دونم چیکار کنم از طرفی من دارم درس میخونم اینام میگن پولشو دادیم دیگه باید بری

قاتل روانی دوقطبی
گواهینامه اینجوری به چه درد میخوره؟ هرموقع فرصت کردی قشنگ کلاساتو برو و آموزش ببین. اگر واقعا قصدت ر ...

من گواهینامه اصلا لازمم نیست چون قرار نیست رانندگی کنم فقط مشکلم اینه پولشو پرداخت کردن و گرنه من اصلا نمیخواستم

قاتل روانی دوقطبی
من خبر نداشتم خانوادم رفته بود ثبت نام کرده بود الان اصلا نمی دونم چیکار کنم از طرفی من دارم درس میخ ...

زیاد وقت نمیگیره به عنوان استراحت برو 

ولی چون اولشه پول رو پس میدن فکر کنم یا بگین بمونه بعد کنکور بری