دوستان من به جنس نر آلرژی دارم یعنی صرفا میتونم بخاطر جنسش هر کاری باهاش بکنم مثلا گدای نر میبینم بهش پول نمیدم یا مثلا توی شغلم(توی بیمارستان کار میکنم) اذیتشون میکنم خیلی حرومزاده ان نصف اذیتایی که اونا میکنن هم تلافی نمیشه قطعا شما خانما یدور این حسو چشیدید اما متاسفانه داره روی کیفیت شغلیم اثر میذاره چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
اه من اینو دیدم از روش رد شدم میدونستم رو اعصابه وایسا بخونمش
باشه عشقم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
کاش این باشه فکر کن پرستار باشه شیفتش باشه رسیدگی نکنه یکی بخاطر این اسگل بمیره
حسم میگ از خودش خشم داره به خاطر همین چون اون مردا باعث شدن از خودش خشم بگیره دوس داره اونارو قربانی کنه مثلا اعتماد به نفسشو شایدم تو روابط اطرافش چیزی دیده گذشتش
افکارش موقته بعد که تو رابطه بره شاید اصلا مطیع تر از بقیه هم بشه