2821
2789
عنوان

نر ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 87 پست
حسم میگ از خودش خشم داره به خاطر همین چون اون مردا باعث شدن از خودش خشم بگیره دوس داره اونارو قربانی ...

این رفتار ریشه درکودکی داره پدر یا حتی دایی عمو برادر میتونن بهش کم لطفی کرده باشن اینطوری شده

وگرنه اینقدر خشم عادی نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این رفتار ریشه درکودکی داره پدر یا حتی دایی عمو برادر میتونن بهش کم لطفی کرده باشن اینطوری شدهوگرنه ...

اره عزیزم برا همین نمیشه قضاوت کرد چون از ظلم گفته تو صحبتش

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره عزیزم برا همین نمیشه قضاوت کرد چون از ظلم گفته تو صحبتش

قضاوت نکردم ولی لحنش بده ابجی 🤕والا خداشاهده من مرد خوب کم ندیدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قضاوت نکردم ولی لحنش بده ابجی 🤕والا خداشاهده من مرد خوب کم ندیدم

نگفتم قشنگم قضاوت کردی خودمو گفتم چون خواستم چیزی بگم گفتم نگم

چه خوب مرد خوب کم ندیدی جای شکر داره

نگفتم قشنگم قضاوت کردی خودمو گفتم چون خواستم چیزی بگم گفتم نگمچه خوب مرد خوب کم ندیدی جای شکر داره

میدونم عشقم من کلا گفتم 

همیشه استاندارد زندگیم این بوده قضاوت نکنم و حسودی نکنم و این داستانا کلا گفتم

فداتبشم انشالله همیشه تو زندگیت ادمای خوب بیان

میدونم عشقم من کلا گفتم همیشه استاندارد زندگیم این بوده قضاوت نکنم و حسودی نکنم و این داستانا کلا گف ...

دورت بگردم 🥺ایشالله توهم فقط ادم خوب ببینی و نینی هات سالم باشن

دورت بگردم 🥺ایشالله توهم فقط ادم خوب ببینی و نینی هات سالم باشن

مرسی عشقمممممم 

اسگل من خانم هستم ادم باش ادب داشته باش نذار برینم بهت با ده دست افتابه لگنم پاک نشی

جای این کارا برو ببین برا پسر ناقص اخلقه و فلجت چ خاکی باید تو سر بریزی😂

جای این کارا برو ببین برا پسر ناقص اخلقه و فلجت چ خاکی باید تو سر بریزی😂

ببین کارمای این زری که زدی و کی پس میدی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز