دوستان من به جنس نر آلرژی دارم یعنی صرفا میتونم بخاطر جنسش هر کاری باهاش بکنم مثلا گدای نر میبینم بهش پول نمیدم یا مثلا توی شغلم(توی بیمارستان کار میکنم) اذیتشون میکنم خیلی حرومزاده ان نصف اذیتایی که اونا میکنن هم تلافی نمیشه قطعا شما خانما یدور این حسو چشیدید اما متاسفانه داره روی کیفیت شغلیم اثر میذاره چیکار کنم؟
حسم میگ از خودش خشم داره به خاطر همین چون اون مردا باعث شدن از خودش خشم بگیره دوس داره اونارو قربانی ...
این رفتار ریشه درکودکی داره پدر یا حتی دایی عمو برادر میتونن بهش کم لطفی کرده باشن اینطوری شده
وگرنه اینقدر خشم عادی نیست
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم برا همین نمیشه قضاوت کرد چون از ظلم گفته تو صحبتش
قضاوت نکردم ولی لحنش بده ابجی 🤕والا خداشاهده من مرد خوب کم ندیدم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نگفتم قشنگم قضاوت کردی خودمو گفتم چون خواستم چیزی بگم گفتم نگمچه خوب مرد خوب کم ندیدی جای شکر داره
میدونم عشقم من کلا گفتم
همیشه استاندارد زندگیم این بوده قضاوت نکنم و حسودی نکنم و این داستانا کلا گفتم
فداتبشم انشالله همیشه تو زندگیت ادمای خوب بیان
دورت بگردم 🥺ایشالله توهم فقط ادم خوب ببینی و نینی هات سالم باشن
مرسی عشقمممممم
جای این کارا برو ببین برا پسر ناقص اخلقه و فلجت چ خاکی باید تو سر بریزی😂
ببین کارمای این زری که زدی و کی پس میدی