2777
2789
عنوان

نر ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 87 پست

هرچیزی از حد تعادل خارج شد اختلال و بیماریه حالا چون همه زنیم دلیل نمیشه بی حساب کتاب طرفتو بگیریم

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

و اینکه حیف این شغل که تو داری استعفا بده برو مردم که جونشونو از سر راه نیوردن

کیرای سرگردان نریزید تو تاپیک موضوع در مورد شماست ولی طرف صحبتم شما نیستید سیکتونو بزنید😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیرای سرگردان نریزید تو تاپیک موضوع در مورد شماست ولی طرف صحبتم شما نیستید سیکتونو بزنید😂

اسگل من خانم هستم ادم باش ادب داشته باش نذار برینم بهت با ده دست افتابه لگنم پاک نشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز