دوستان من به جنس نر آلرژی دارم یعنی صرفا میتونم بخاطر جنسش هر کاری باهاش بکنم مثلا گدای نر میبینم بهش پول نمیدم یا مثلا توی شغلم(توی بیمارستان کار میکنم) اذیتشون میکنم خیلی حرومزاده ان نصف اذیتایی که اونا میکنن هم تلافی نمیشه قطعا شما خانما یدور این حسو چشیدید اما متاسفانه داره روی کیفیت شغلیم اثر میذاره چیکار کنم؟
هرچیزی از حد تعادل خارج شد اختلال و بیماریه حالا چون همه زنیم دلیل نمیشه بی حساب کتاب طرفتو بگیریم
Wonyoungism🦢🌷 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
دیدگاهتو تغییر بده نمیگم دوسشون داشته باش ولی مرد غریبه یه پدر سرباز یا هر کیو نه مرد ببین نه زن بگو این فقط یه آدمه که رجوع کرده به من شخصیت پنهانش به من ربطی نداره
کیرای سرگردان نریزید تو تاپیک موضوع در مورد شماست ولی طرف صحبتم شما نیستید سیکتونو بزنید😂
اسگل من خانم هستم ادم باش ادب داشته باش نذار برینم بهت با ده دست افتابه لگنم پاک نشی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂