برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
قضیه از این قراره که ما از صفر شروع کردیم و الان یه شغل و حقوق عادی داره همسرم که امنیت شغلی هم نداره. برادرش ماهی هفت میلیون درآمد و ماشین مدل بالا و..... اما با این حال زیاد میکشه از شوهرم رفتیم باهاشون مسافرت کل خرج را شوهرم داد یا اینکه وام گرفت داد برادرش و اون خیلی دیر پس داد و کلا آویزون شوهرم هستن و خیلی بی مسولیت هستش دایم زنش میزنگه شوهرم فلان چیز را بخر بیار و بعدم حساب نمیکنن با این اوصاف الان برادرشوهرم به شوهرم گفته که ماشینتو بفروش و سرمایه جور کنیم بزنیم به يه کار باهم اما من مخالفت کردم چون میشناسمش که هم بی مسولیته فشار رو شوهر منه فقط و همینکه از ضرر میترسم
تازه اگه سود هم کنه میدونم سهم کمی میده به شوهرم و کاری که پیشنهاد داده ریسک زیادی داره و هیچ کدوم تجربه ای ندارن توش به شوهرم گفته ماشینتو بفروش شغلت هم بذار کنار بیا بچسب به این کار تمام وقت منم نظارت میکنم. بهش گفتم چرا خودش ماشینشو نمیفروشه چرا خودش شغلش را نذاره کنار گفت چون اون ماشینش گروه تره و شغلش خوب من پراید دارم من شغلم عادیه اگه هم تو این کار شکست بخوریم من چیز زیادی از دست ندادم اما اون میده اینقدر حرصم گرفت که نگو گفتم من آدم نیستم من خرج ندارم؟ گفتم به همین حقوق کمت قانع هستم داد بیداد کرد جلوی پیشرفت منو تو میگیری و ترسو هستی
گفتم اگه ماهی پانصد بمونه برام شب با خیال راحت میخابم گفت من همش استرس اخراج شدن و... را دارم چرا بفکر من نیستی احتمال زیاد هست که اخراج بشه و میدونم چقد غر میزنه بهم اون موقع اما اصن دلم نمیخواد با اون شریک بشه مث روز روشن برام چی میشه