2777
2789
همون لحظه مصرف که یه هو دنیا گیج ویجی شد مثل این فیلم هایی ک میسازن ولی اصلا باحال نبودبعد یه هو است ...

عزیزم میگن ماشروم فرق داره با گل نمیدونم چقدر درسته 

همین پارسال ‏۵ تا دانشجوی برنامه‌نویس یه خونه رو تو جنت آباد ۳ روز اجاره کردن تا رو طراحی یه بازی کار کنن، بعد شبش ماشروم زدن یکیشون با شمشیر سامورایی که رو دیوار خونه بوده زده دوتاشونو کشته

این داستان حتی تو ترسناک‌ترین بازیا هم قفله

بعد بگو میخوام درجه معنویتم بره بالا

تجربه اون عزیزی که ماری‌جوآنا مصرف کرده هم هست

هیچ چیزی جز جنون قرار نیست تجربه کنی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خسته شدم از بس خواستم و نشد واسه همین این راهو انتخاب کردم 💔

خب من که تحربشو دارم بهت میگم عزیزدل

این یکی اصلا راهش نیست، پسرفت میکنی

تمام تلاشات تو این مسیر یه شبه دود میشه

فقط دیوونه میشی میره

کل زندگیت با همون یه بار مصرف هم دستخوش تغییر میشه، چون آسیب ذهنی داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب من که تحربشو دارم بهت میگم عزیزدلاین یکی اصلا راهش نیست، پسرفت میکنیتمام تلاشات تو این مسیر یه شب ...

اگه مصرف کنم نمیدونم واسه چی مصرف کردم ؟یعنی یادم می‌ره با خاطر چی بوده هدفم چی بوده ؟

عزیزم میگن ماشروم فرق داره با گل نمیدونم چقدر درسته

هیچ فرقی نداره توهم زا توهم زاست گل نمیاد تورو چت خل کنه بعد ماشروم حالتو اوکی کنه پرواز روح داشته باشی یا به ناخداگاهت بری و این حرفا 

ببین من از تعریف کردن تجربم خیلی اذیت میشم اما حس میکنم اکثر کسایی که این تاپیکو میزنن کم سن تر از منن برای همین تجربمو تعریف میکنم تا نرن سمتش تا بخوای دوست دورم بود که تو مهمونی و ... از این چیزا امتحان میکردن اکثرشون مثل من شده بودن 

میخوای شیفت کنی ؟؟

این زمستون ، بهار میشه 💚 🕊گویند که هر تیره شبی را سحری است🩸🥀

همین پارسال ‏۵ تا دانشجوی برنامه‌نویس یه خونه رو تو جنت آباد ۳ روز اجاره کردن تا رو طراحی یه بازی کا ...

دقیقا منم فکر میکردم معنوی میشی و اینا والا خل میشی چل میشی اخرم عین سگ پشیمون میشی تازه اثرشم چند ماه روت میمونه ! 

نه واسه رفتن به عمق ناخودآگاه می‌خوام

برو یه تراپیست که تو کار هیپنوتیزم هست رو پیدا کن من رشته قبلیم روانشناسی بود طرفت این کاره باشه خیلی خوب جواب میگیری 

برو یه تراپیست که تو کار هیپنوتیزم هست رو پیدا کن من رشته قبلیم روانشناسی بود طرفت این کاره باشه خیل ...

وای نگو اینو من همین چند روز پیش یک میلیون و نیم دادم تراپیست که منو ببره به اعماق ناخودآگاهم احمق فقط پول گرفت هیچ جا هم نرفتم 

اگه مصرف کنم نمیدونم واسه چی مصرف کردم ؟یعنی یادم می‌ره با خاطر چی بوده هدفم چی بوده ؟

بله میگم که مجنون میشی

همین که خودت یا یکی رو نزنی بکشی شانس آوردی، هدف و اینا پیشکش