2777
2789
خوبه اخراجش نمیکردن😂

خود مدیر هم یه زن سیگاری بود و این پسره رو دوست داشت💀😂 سم سممم سممممم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اون خودش ساقی بود، میخوای؟😂این چیزا تجربه نداره، یه بار بکشی کافیه که رد بدیجرقه بیماری روانی رو بر ...

شماره ای چیزی ازش داری بهم بدی یا آیدی تلگرام من نمیخام اثر بدشو فقط میخام ذهنمو خاموش کنم تا به چیزی می‌خوام برسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره ای چیزی ازش داری بهم بدی یا آیدی تلگرام من نمیخام اثر بدشو فقط میخام ذهنمو خاموش کنم تا به چیز ...

ببین میگی برای رسیدن به معنویت می‌خوای، برای باز شدن چشم سوم و این چیزا میخوای و چیزی مثل برون‌فکنی و شیفت؟ اینا راهش این نیست

با تذهیب نفس و آروم کردن روان بهش میرسن، با سالم و پاک نگه داشتن جسم و روح میشه بهش رسید

وگرنه اونی که با مواد میبینن توهم و مزخرفاتی بیش نیست، با نابودن کردن مغزت عین چی پسرفت هم می‌کنی

ذهن خاموش نمیشه، ذهن باید آماده و پاک بشه

جسم هم همینطور

وگرنه الان معتادا باید به درجات اعلا میرسیدن ولی متاسفانه تو جوب می‌میرن دونه دونه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

میگن وقتی بخوری میری توی یه دنیای دیگه

خیالاتی توهمی میشی

چند ساعت طول میکشه از این حالت بیای بیرون

روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲با افتخار تمام یه نویسندمممم🤗🤗

منم دوس دارم تست کنم.میگن رنگا و چیزایی میبینی ک تاحالا ندیدی😍 جالب ب نظر میاد

بخاطر توهم فکر میکنی چیزای جدید دیدی درحالی که مغزت در حال تقلا برای منفجر نشدنه فقط

هیچ چیز جالبی درمورد این مزخرفات نیست، همشون هم اعتیاد داره و اونی که میگه نداره یه عوضی به تمام معناست 

چجور اثری داشت روت ؟

همون لحظه مصرف که یه هو دنیا گیج ویجی شد مثل این فیلم هایی ک میسازن ولی اصلا باحال نبود

بعد یه هو استرس شدیدی منو گرفت قشنگ عین پارانوئید ها شدم یه چاقو کوچیک میدیدم فکر میکردم الان برش میدارم یه نفرو بکشم یا یه نفر دیگه میاد منو بکشه 

دوستام حس میکردم دارن مسخرم میکنن و این منو به شدت آزار میداد آزاری که تو حالت طبیعی حسش نمیکنی 

هر ثانیه میلیون ها فکر تو ذهنم هم زمان میچرخید طوری که کم مونده بود بالا بیارم مغزم درد میکرد 

کارایی هم که میکردم دست خودم نبود ( برخلاف اینکه خونده بودم هوشیار هستید مثلا ممکن نیست لخت برید بیرون یا تماس بگیرید ) 

اما اینطوری نبود من یه کارایی کرده بودم که اصلا یادم نمیامد و نمیخواستم 

از ذهنت بنداز بیرون بدترین اشتباه من همین مصرف گل اونم فقط یه بار بود به حرف اونایی هم که میگن فاز گل و ..‌ به نژادش ربط داره زر مفت میزنن 

این زمستون ، بهار میشه 💚 🕊گویند که هر تیره شبی را سحری است🩸🥀

ببین میگی برای رسیدن به معنویت می‌خوای، برای باز شدن چشم سوم و این چیزا میخوای و چیزی مثل برون‌فکنی ...

خیلی خسته شدم از بس خواستم و نشد واسه همین این راهو انتخاب کردم 💔