2777
2789

خالم تعریف می کرد یه بار که رفتن بودن مهمونی پسر خاله ام که 4 سالش بوده چند بار از تو دیس میوه خیار برداشته خورده 

خالم شوهرش رئیس بانک بود پولدار بودن اما خب بچه اون موقع هوس کرده و چند چندتا خیار خورده 

خالم میگه سر راه که برمیگشتیم خونه چند تا کیسه خیار گرفتم و اومدیم خونه هی خیار میشستم و میدادم علی (پسر خاله ام) بخوره هی میشستم و میدادم بخوره طوری که التماس میکرده مامان دیگه خیار نمیخوام

ولی خالم میگه اینکار و کردم تا چشم و دل بچم سیر باشه و تو جامعه مثل گدا و گشنه ها رفتار نکنه 

دیگه از اون به بعد پسر خاله ی من تو مهمونی ها فقط یه بار از هرچیز بر میداشته و هرچی تعارف می کردن بار دوم دیگه نمیخورده 

خلاصه که خانم ها درسته که کار خوبیه به بچه ها از خوراکی که باهامون هست تعارف کنیم ولی اگه کسی اینکار و نکرد نباید دلگیر بشیم و نفرین کنیم

مردم در قبال بچه شما هیچ مسئولیتی ندارن و بچه شما فقط برای خودتون عزیز هست. 

به بچه‌هاتون عزت نفس یاد بدین 

حالا درسته اون بچه دو ساله بوده ولی یادگیری مهارت های اجتماعی از همین سن شروع میشه 

مثلا همین حکایت خاله من، نشسته‌ به بچه توضیح فلسفی بده که عزت نفس چیه ولی با رفتارش بهش نشون داده عزت نفس یعنی چی ، این کاری هست که مادر عاقل میکنه 

نذارید ذهن بچه‌ها فقیر رشد کنه 

ذهن فقیر انسان رو فقیر میکنه و ذهن ثروتمند انسان رو ثروتمند میکنه 

پ.ن : من فقط تو نی نی سایت همچنین مادرایی دیدم که توقع بیجا از همه دارن و فکر می کنن همه باید جلوی شاهزاده ای که بدنیا آوردن خم و راست بشن 🥴

بچه بودم مهمونی چایی زیاد میخوردم 

مامانم ی روز چای زیاد دم کرد داد بهم هی . تا الان که 30 سالمه دیگه چایی نخوردم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه تا ۴ سال هیچی نمیفهمه از اون به بعد باید درست تربیت شه بهش مهارت اجتماعی داده شه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

میخواسته بچشو بکشه ۰😑😑😐😐😐

اگر بچش چیزیش میشد چی 

؟؟این چشم و دل سیری نیستاااااا.....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

حرفت کاملادرسته 

ولی کارخالت هم اشتباه بوده .درسته بچه چشم ودل سیرشده ولی ممکن بودباسردی زیاددچارمشکل بشه ،لکنت وشب ادراری و...

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه تا ۴ سال هیچی نمیفهمه از اون به بعد باید درست تربیت شه بهش مهارت اجتماعی داده شه

این برمیگرده به پدرومادر 

بچه نمیفهمه 

پدرومادرکه میفهمن .یه تیکه نون یابیسکوییت بایدبذارن توکیفشون همیشه باهاشون باشه 

بچه س گرسنه میشه 

یااینطورموقع هایی حواسشوباخوراکی پرت کنن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من اون تاپیکو ندیدم و نمی دونم ارتباطش با صحبتهای چیع

عزت نفس دادن به بچه هم خیلی خوبه

بهتر هم هست از آدما انتظار نداشته باشیم

همه اینها درست

ولی با داشتن چند تا مثال ساده از اطرافیانمون نمی تونیم نتیجه گیری کلی کنیم 

دختر منم عاشق خیاره ده کیلو هم بش بدم باز می‌ره جایی با عشق خیار می خوره وضع مالیمون خوبه

به نظر من عزت نفس داشتن دو طرفس ...

میزبانی هم که عزت نفس داشته باشه با بچگی کردن یه بچه احساس بد نمی کنه ناراحت نمی شه قضاوتی نمی کنه 

و می تونه آدمها رو تو شرایط مختلف درک کنه بدون اینکه براشون نسخه تربیتی بپیچه برچسب بزنه و قضاوت کنه