2777
2789

میتونید از روتین زندگیش تعریف کنید؟

خیلی دوست دارم مادر خوبی باشم. صبح که دخترم میره مدرسه ناهارش رو آماده کنم خونه رو جمع کنم. اما از طرفی پسر دو سالم خوابه به کوچک‌ترین صدا بیدار میشه و دست و پای منو میبنده، دوم اینکه خودم هم صبح ها تنبل و بی انرژی هستم نمیتونم بجز دراز کشیدن کار دیگه ای کنم

دخترم معمولا ظهرا میاد خونه غذای حاضری یا اگه چیزی از شب مونده باشه میخوره

معمولا لنگ ظهر جاروبرقی میکشم و نمی‌گذارم طفلک دخترم یه چرت راحت بزنه. شام هم معمولا شوهرم شبا دیر میاد ۱۱ اینطورا واسه همین عادت مردم تازه ۷ یا ۸ شب شروع بع درست کردن  شام میکنم

اصلا راضی نیستم از خودم

میخوام نظم بیشتری داشته باشم

برعکس زن صاحبخانه از ۷ صبح بیداره به کاراش میرسه ظهر پسرش میاد ناهار میخوره شبم ۷ شام میخورن ۹ خوابن

یه پسرش الان سال ۶ پزشکیه البته شهرستانه

یه پسرش امسال یازدهم دبیرستان تیزهوشان

لطفا منو راهنمایی بفرمایید 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببخشید حتی تاپیکت بو افسردگی میده چه برسه وایب خونت

چقدر دلم برای دخترت سوخت  ناهار حاضری ، عدم ارامش و استراحت و شام دیر وقت

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

مامان من😌😁

صبح ساعت ۶ بلند میشه صبحونه بابام و داداشم که می‌ره مدرسه میده بعد یکم استراحت می‌کنه ساعت ۹ جارو می‌کشه بعثی وقتا من میکشم اون غذا درست می‌کنه تا داداشم از مدرسه بیاد غذا حاضره خورشت رو بعضی وقتا از شب می‌زاره میپزه تا صبح 

بعدش استراحت تا ۵ عصر میریم بیرون شام همیشه سبک میخوریم 

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بالادستدخودم کسیو ندیدم

فقط بوگو روتین چیه؟

خانه داری؟

از بیداری تا خواب با ذکر ساعت خواب و بیداریت بگو چه برنامه ای داری؟

و چندتا بچه داری؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

مادرم و مادرشوهرم ، به شدت با دیسپیلین و منظم هستن ، برنامه شون مثل ساعت دقیق و منظم 

مادرم که به شدت زن قوی و با سیاستیه ، اخلاقای بد داره ولی تو زندگی خودش خیلی موفقه ، تحصیلکرده ، همه چیش منظم و مرتب ، مادرشوهرمم همینطور ، ایشونم بسیار زن ایده آلیه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

به نظرم خودم نظم خوبی دارم بد نیست.

ولی خب شما هم مامان خوبی هستی طبق عادت های زندگیتون برنامه ریزی میکنی. تیزهوشان و پزشکی هم ربطی به شام ساعت 7 یا 9 نداره.

تلاش و برنامه ریزی و استعداد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

منظم ترین زن داداشم و مامانم و مادرشوهرم روتین غالب شام ساعت ۷میخورن ناهار هم هروز ساعت ۱حاضره مادرشوهرم همیشه خونش تمیزه ماشاءالله 

زن داداشم که واقعا کدبانو ست مامانم بااینکه سن بالاست اما از من خیلی منظم تره 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

خب پسرت بیدار شه چه عیبی داره ! عوضش ظهر یه چرت میزنه شبم زود میخوابه

خودم بچه کوچیکم امسال مدرسه ای شده ولی هرسال ۶ بیدار میشم دیگه نمیخوابم کارام میکنم ناهارم هر روز بدون استثنا درست میکنم چون بچه هم بدغذان نمیتونم بیخیال بشم

همه چیم رو نظمه.و تمیزی برام فوق العاده اهمیت داره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خودم.البته بیشتر مامانم..معلم بود منو داداشام هم بودیم همزمان برای کارشناسی هم میخواند به درس ما هم می‌رسید همسر خوبی هم بود و هست و خونه مون هم یادم نمیاد نامرتب باشه با بی غذا مونده باشیم..خدا همه مامانهای رو حفظ کنه مامان خودمم همینطور