2777
2789
عنوان

کاش یکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 67 پست
همسرم میگه تو چاق نیستی لاغر باحاشیه یی😆😆😆

وای عالی بود😂😂😂😂

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ها پس کرم داری چاق شی😂خودمونو بزور دارن چ برسه اضافمون

خو حس میکنم معدم گشاد شده

هر چی میخورم باز سیر نمیشم😢😢😢

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
واقعا همسرتون ببینه دارین چاق میشید چی میگن خانوما ؟

میگه داری زشت میشی

کمتر بلمبون😢

خو حس میکنم معدم گشاد شده هر چی میخورم باز سیر نمیشم😢😢😢

انگل داری خواهر روزی س بار قرص جویدنی بخور😂

مریض بعدییی

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خوبی دیگه نه چاقی نه لاغر

آره ولی حس میکنم دارم چاق میشم

چون هر چی میخورم باز گشنمه😢

شوهرم میگه کاش لاغرتر بودی الان چاقی😑

😂😂😂😂😂😂😂

انگل داری خواهر روزی س بار قرص جویدنی بخور😂 مریض بعدییی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂