2777
2789
عنوان

کاش یکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا مثل هم هستیم، ورزش میکنی؟ 

ن ولی این شوهرم کشته منو میگه تو چاق شدی اولا ۴۵ بودم حالا میگه من همون پریسای قبلو میخوام ؛بحاطره دوکیلو داره اینجوری میکنه ها

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
بخدا ب هرکی میگم میخنده میگه بقیه نمیدونن من چی میخوام 😑

دوس داره وقتی بغلت میکنه استخونات بره تو گوشتاش

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
تورو خدا ؟؟؟       بخدا اگه همسرم به من بگه خندم میگیره  کمتر بلمبون   ...

بلمبون من گفتم

اون احتمالا بگه کمتر بخور

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
منم ۱۶۵ هستم ۷۲ کیلو هستم یک عدد چاقالو

اوخی

منم ی زمانی 72 بودم

2 _3سال پیش

آره ولی حس میکنم دارم چاق میشم چون هر چی میخورم باز گشنمه😢

هر وقت غذا خوردی و اشتهای کاذب داشتی چیزایی مثه خیار و گوجه و هویج و کلم و کاهو بخور 

اشتها رو از بین میبره و کالری هم نداره

نزار چاق شی. حیفه

عاشقتونم عشقای من   
آره احتمالا با استخونام ب حالت ...میرسع🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂

ن ولی این شوهرم کشته منو میگه تو چاق شدی اولا ۴۵ بودم حالا میگه من همون پریسای قبلو میخوام ؛بحاطره د ...

لاید نگرانه، کم کم وزنت بده بالا و نتونی کنترلش کنی، برا همینم داره کاری میکنه که بتونی وزنت رو کنترل کنی

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

ببین از نظر روانشناسی ثابت شده خوش هیکلا هم زودتر پیر میشن هم به شدت به چاقا حسادت می‌کنند

آدمی که از نظر روانی سلامت و نرماله حداقل پونزده کیلو اضافه وزن داره 

این ثابت شدست 😁