2821
2789
عنوان

تغییر رشته

83 بازدید | 10 پست

من امسال دهمم احساس میکنم رشتمو دوست ندارم ایا میشه همین امسال تغییر رشته بدم و ادامه ی سالو با رشته ی جدید ادامه بدم یا نه فقط یازدهم میشه تغییر داد

رشتت طراحیددخته؟

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کامپیوترم دلم میخواد برم طراحی دوخت 🥲

عه من رشته ام طراحیدوخته🫠

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

راضی هستی نظرت کلا درموردش چیه خیلی سخته ؟

من راستش قبل انتخاب رشته هم خیاطی بلد بودم و هم طراحی و سرکار هم میرفتم کنارشم اومدم هنرستان و برا من سخت نبود ولی خب کلا همه رشته ها سختن مثلا کامپیوتر خودش رشته سنگینیه به نظرم برا کسی به هنر علاقه داره و قوه تخیلش خوبه و صبر و حوصلشم زیاده رشته خوبیه

من راستش قبل انتخاب رشته هم خیاطی بلد بودم و هم طراحی و سرکار هم میرفتم کنارشم اومدم هنرستان و برا م ...

من خیاطی بلد نیستم هیچی اصلا تا به حال با چرخ خیاطی کار نکردم بخاطر همین نمی‌دونم علاقه و حوصلم میکشه یا نه ولی کامپیوتر هم خیلی رشته خشکی بنظر میرسه حالا شاید به مرور بهتر بشه ولی کامپیوتر هم بلد نیستم نمی‌دونم به کدوم علاقه دارم هیچکدوم پیش زمینه ندارم خانواده ام میگن کامپیوتر ادامه بده آینده دار تره 

من خیاطی بلد نیستم هیچی اصلا تا به حال با چرخ خیاطی کار نکردم بخاطر همین نمی‌دونم علاقه و حوصلم میکش ...

باید یکیشو امتحان کنی بفهمی به کدوم علاقه داری...

من رشتم طراحیدوخته توی مزون دیزاینره لباس عروسم بین ۱۲ تا ۲۰ تومن حقوقمه

دوستم کامپیوتر خونده تو شرکت برنامه نویسی میکنه بین ۸ تا ۱۲ تومن حقوقشه ولی کارش حرفه ای شه بیشتر میشه

هم من هم دوستم هنوز ۱۸ سالمونم نشده... باید ببینی از لحاظ اینده شغلی کدومو دوست داری چون هم کامپیوتر هم طراحیدوخت آینده شغلی خوبی دارن

2790
2823
2791
2779
2792