2777
2789
عنوان

تغییر رشته

104 بازدید | 11 پست

من امسال دهمم احساس میکنم رشتمو دوست ندارم ایا میشه همین امسال تغییر رشته بدم و ادامه ی سالو با رشته ی جدید ادامه بدم یا نه فقط یازدهم میشه تغییر داد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راضی هستی نظرت کلا درموردش چیه خیلی سخته ؟

من راستش قبل انتخاب رشته هم خیاطی بلد بودم و هم طراحی و سرکار هم میرفتم کنارشم اومدم هنرستان و برا من سخت نبود ولی خب کلا همه رشته ها سختن مثلا کامپیوتر خودش رشته سنگینیه به نظرم برا کسی به هنر علاقه داره و قوه تخیلش خوبه و صبر و حوصلشم زیاده رشته خوبیه

من راستش قبل انتخاب رشته هم خیاطی بلد بودم و هم طراحی و سرکار هم میرفتم کنارشم اومدم هنرستان و برا م ...

من خیاطی بلد نیستم هیچی اصلا تا به حال با چرخ خیاطی کار نکردم بخاطر همین نمی‌دونم علاقه و حوصلم میکشه یا نه ولی کامپیوتر هم خیلی رشته خشکی بنظر میرسه حالا شاید به مرور بهتر بشه ولی کامپیوتر هم بلد نیستم نمی‌دونم به کدوم علاقه دارم هیچکدوم پیش زمینه ندارم خانواده ام میگن کامپیوتر ادامه بده آینده دار تره 

من خیاطی بلد نیستم هیچی اصلا تا به حال با چرخ خیاطی کار نکردم بخاطر همین نمی‌دونم علاقه و حوصلم میکش ...

باید یکیشو امتحان کنی بفهمی به کدوم علاقه داری...

من رشتم طراحیدوخته توی مزون دیزاینره لباس عروسم بین ۱۲ تا ۲۰ تومن حقوقمه

دوستم کامپیوتر خونده تو شرکت برنامه نویسی میکنه بین ۸ تا ۱۲ تومن حقوقشه ولی کارش حرفه ای شه بیشتر میشه

هم من هم دوستم هنوز ۱۸ سالمونم نشده... باید ببینی از لحاظ اینده شغلی کدومو دوست داری چون هم کامپیوتر هم طراحیدوخت آینده شغلی خوبی دارن