2777
2789
عنوان

همسایه طبقع بالایی

375 بازدید | 12 پست

تازه ازدواج کردن و اقا رومن ازقبل ازمحل کارم میشناسم هردو دندونپزشک هستن و خب خانومش تازه از شهردیگ ای اومده و عروس شهرما شده

من حتی اتفاقی هم توراهرو ندیدمشون ک تبریک بگم یا صحبت کنم

بنظرتون کیک یا شیرینی ببرم درخونه شون یه سلام بدم و تبریک بگم یانه

میترسم کار زشتی باشه🥲برم نرم چیکارکنم😬

چقدر ما ایرانیا مردمان خوبی هستیم بخدا ولی خب اینقدرم دیگه لازم نیست اگه جایی دیدی تبریک بگو آرزوی خوشبختی کن اگه هم خواستی دعوت کن خونتون وگرنه دم خونشون رفتن زیاد جالب نیست

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط همسرشو میشناسم از محل کارم . چون با طبقع پایینی خیلی صمیمی هستیم و گاهی برای همدیگه چیزی میبریم گفتم شاید باید به ایشونم تبریک و خوشامدب بگم

که اینجااکثرا گفتن نبر پس نمیبرم😬

نه زن و شوهرایی که تازه ازدواج میکنند خیلی حساس هستند روی همه چی بهتره که همچین کاری نکنید

میخواستم وقتی همسرش سرکاره برم سلام بدم ک حساس هم نشه ولی خب نظر اکثریت منفی بود😬

میخواستم وقتی همسرش سرکاره برم سلام بدم ک حساس هم نشه ولی خب نظر اکثریت منفی بود😬

میدونی ما توی ساختمونمون خیلی زوج تازه داریم 

اکثرا حتی به آدم سلام نمی‌دن یا جواب سلام هم نمیدن

یک جوری رفت و آمد می‌کنند که کسی توی راه رو حتی نباشه 

حساسیت نشون بالاس

ولی همینا بعد چند سال و بعد بچه دار شدن یهو از این ور به اون ور میشن 

چندسال اول ازدواج انگاری یک گارد خاصی دارن اکثر آدما