2777
2789
عنوان

مامانا کمک

89 بازدید | 27 پست

پسرم هفت ماهه اس سوپ و آبگوشت و پوره نمیخوره چیکار کنم فقط یکم  حریره میخوره همش هم گرسنه اس حساسیت گاوی هم داره نباید کره و ماست و اینا بخوره کسی رو ندارم کمکم کنه ناراحتم و فکرم درگیره خوابم نمیبره خواهش میکنم اگه تجربه دارین راهنماییم کنین

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوپش رو با چی میپزی؟ یکم نمک بزن شاید بخوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

غذای طعم دار بهش بده. یکم نمک یا رب بهش بزن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه منم 7ماه است هیچی نمیخوره دوست نداره فقط شیر خودم ومیدم

شیر خودمم نمیخوره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

هفت ماهشه اشکال نداره به مرور درست میشه همون فرنی اگه میخوره بهش بده با حریره بادام. دختر منم هفت ماهه هست فقط فرنی میدم با شیر خشک و شیر خودم. اگه وزنش خوبه ناراحت نباش

ضرر نداره؟

نه در حد کمش ایرادی نداره. حتی اب لیمو هم اگر دوس داشته باشه میتونی بزنی. 

هفت ماهشه اشکال نداره به مرور درست میشه همون فرنی اگه میخوره بهش بده با حریره بادام. دختر منم هفت ما ...

اره ولی بعد دیگه مشکل غذا خور میشه

غذای خانواده میدادم به بچه هام خیلی هم دوست داشتن از اول که غذا خور شدن

عزیز میشه دقیقا بگین منظور از غذای خانواده چیه؟ آخه پسر من رفلاکس داره تو سایت دکتر مقدادی هم گفته بود که تمایل این بچه ها به غذای سفره بیشتره منظور اینه که به غذا نمک و ادویه بزنم و هرچی که خودمون میخوریم بهش بدم؟

غذای رژیمی خودش رو بهش بده منتهی با نمک و طعم دار که دوست داشته باشه. مثلا میتونی اب مرغ خودتون رو بریزی رو برنج له کنی بهش بدی. یا با اب مرغ براش کته درست کنی

نه در حد کمش ایرادی نداره. حتی اب لیمو هم اگر دوس داشته باشه میتونی بزنی. 

چه مقدار نمک میتونم بزنم ؟خودمم همین فکرو میکنم آخه حریره ارو هم بدون نبات نمیخوره من از مادر خواهر  دورم وقتی بچه ام چیزی نمیخوره حس بی کسی و بی عرضگی دارم 

عزیز میشه دقیقا بگین منظور از غذای خانواده چیه؟ آخه پسر من رفلاکس داره تو سایت دکتر مقدادی هم گفته ب ...

منکه از اول همونی که خودمون خوردیم دادم مامانم هم مارو همین طور بزگ کرد. اصلأ حوصله یه ظرف دیگه رو گاز بذارم ندارم و نداشتم. شوهرمم همیشه ناراحت بود وسر هر دوتا بچه م رفت و غذای کمکی اماده خرید بچه ها هم اصلأ نخوردند چون عادت به غذای خونه داشتن 

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین