2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 27 پست
هفت ماهشه اشکال نداره به مرور درست میشه همون فرنی اگه میخوره بهش بده با حریره بادام. دختر منم هفت ما ...

آخه همش گرسنه اس یه ماه هم ایست وزنی داشت 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
منکه از اول همونی که خودمون خوردیم دادم مامانم هم مارو همین طور بزگ کرد. اصلأ حوصله یه ظرف دیگه رو گ ...

چه جالب ینی نمک و رب و ادویه هم داشت ؟بعد همون غذای خودتونو  میکس میکردین می دادین؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه در حد کمش ایرادی نداره. حتی اب لیمو هم اگر دوس داشته باشه میتونی بزنی. 

ممنونم عزیزم از راهنماییتون

چه جالب ینی نمک و رب و ادویه هم داشت ؟بعد همون غذای خودتونو  میکس میکردین می دادین؟

اره همون غذا بود .میکسم نمیکردم با پشت چنگال له میکردم 

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین
اره همون غذا بود .میکسم نمیکردم با پشت چنگال له میکردم 

اینطوری خیلی راحت تره ولی بدون دندون چطور میخوردن؟ من با شیشه دادم الان پسرم اصلا بلد نیست بجوه همه چیزو مک میزنه

اینطوری خیلی راحت تره ولی بدون دندون چطور میخوردن؟ من با شیشه دادم الان پسرم اصلا بلد نیست بجوه همه ...

همسایه ما هم همیشه میکس میکرد بعد که بچه بزرگ شده بود تا چند ماه که له شده میداد همش بالا میاورد غذا رو . معدش ضعیف شده بود والله روستایی ها از همون اول ۶ ماهگی نون میدن دست بچه من دیدم ترسیدم گفتم خفه میشه میگفتن نه عادت داره واز بچه های سوسول شهری هم قوی ترند‌وهم پرخور تر و سالم تر

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین

عزیزم میکس میکس نکن از اول بذار یکم درشت داشته باشه. خودت غذاش رو بچش نمکش رو مزه کن. 

بذار جلوش با غذا بازی کنه خودت هم بهش بده.

اگه عادتش دادی به غذای میکس شده بیچارت میکنه جپیدن رو یاد نمیگیره. من به پسرم بسکوییت مادر میدادم دستش بخوره نون هم میدادم فقط مراقبش بودم که تو گلوش گیر نکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همسایه ما هم همیشه میکس میکرد بعد که بچه بزرگ شده بود تا چند ماه که له شده میداد همش بالا میاورد غذا ...

آخ اره اونا از اول عادت کردن کاش منم دلشو داشتم امشب یه تیکه نون دادم دستش از استرس مردم و زنده شدم نمیدونم چرا این قد ترسویم ممنونم خانومی که وقت گذاشتین و جواب دادین ایشالله از فردا غذای خودمونو امتحان میکنم

عزیزم میکس میکس نکن از اول بذار یکم درشت داشته باشه. خودت غذاش رو بچش نمکش رو مزه کن.  بذار جل ...

آخه خیلی کثیف کاری میشه من حریره ارو با شیشه شیر بهش میدم بعد اینطور میدادین خدای نکرده نمی پرید تو گلوش ؟

آخه خیلی کثیف کاری میشه من حریره ارو با شیشه شیر بهش میدم بعد اینطور میدادین خدای نکرده نمی پرید تو ...

من مینشوندمش رو صندلی غذاش یه پارچه هم زیر صندلیش پهن بود بعد اون راحت بازی میکرد غذا هم میخورپ. خیلی زود هم یاد گرفت خودش غذا بخوره. الان دوسالش نشده غذا میارم براش میخوره خودش همیشه هم اولین نفر سر سفره میشینه. با شیشه که فایده نداره. غذای شل نده بهش . غذات یکم سفت باشه که دلشو بگیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بعدم نشسته میخورد خودمم مراقبش بودم. 

الان برای غذا خوردن هرجوری بارش بیاری تا اخر همونه. نذار تنبل بشه تو غذا خوردن

بعدم نشسته میخورد خودمم مراقبش بودم.  الان برای غذا خوردن هرجوری بارش بیاری تا اخر همونه. نذار ...

ممنونم خانومی بابت راهنماییتون