2821
2789
عنوان

حرف زدن

200 بازدید | 24 پست

من دیروز فکر کنم بعد از سه ماه از تیر یا آخر خرداد نرفته بودم بیرون از خونه در نیومده بودم دیروز که اومدم بیرون اولش اصلا حال و حوصله نداشتم میلم به بیرون رفتن نبود فقط بخاطر خواهرم رفتم حسم خوب بود بعد از دو سال هم برا خودم ۴ تومن خرج کردم خوشم اومد آرایش هم کردم 

دوست دارم هرروز برم ولی می‌دونم نمیتونم یعنی کشش تو خونه موندن کشش اهمیت ندادن به خودم کشش اینکه ناراحت و غمگین این زندگیم باشم منو از پا در میاره 

ما زندگی سختی رو خانوادگی داریم تحمل میکنیم خودمم همین طور ولی من خودم رو با تو خونه بودن آشپزی شیرینی یا خواب فقط رفع میکنم 

دامادمون حدودا ۴سال پیش به من تعرض کرد و از اون روز خواهرم پیش ما با بچه ش بود بچه برا دیدار پیش پدر می‌رفت از نوزادی ولی من همیشه نگران بچه بودم(حالا چرا نگران بودم چون به بار خواهرش و بچه بردارش نشستن کنار من همین به جمله رو گرفتن اینکه باشه ما در اتاقمون رو قفل می‌کنیم)تا اینکه بچه بزرگ شد و گفت بابام داره باهام چیکار می‌کنه درگیر هستیم با کلی مدرک هنوز نتونستیم منع ملاقات رو بگیریم 

کارمون شبانه روزی شده گریه و پول دادن به وکیل و این و اون مشاور روانشناس روانپزشک که بتونن اینکارو بکنن همشون هم میگن قاضی قاضی هم میگه پدر هست هرکاری بخواد می‌تونه بکنه 

من کارم از افسردگی ناآرامی گذشته من خستمه تازه من مادر بچه نیستم بیچاره خواهرم 😞

اصلا با این شرایط زندگیمون زندگی کردن رو از خودم دریغ میکنم من هرچی پول دارم خرج بچه خواهرم میکنم و خواهرم چونکه واقعا اینا زندگی های من هستند من با بودن اینا هستم مامان بابام رو دوست دارم خیلی ولی خواهر و خواهرزاده یه حس خاص خودشو داره 

توروخدا دعا کنید زندگی ندارم نداریم بعد از چهار ماه از خونه در اومدم حس قشنگی بود ولی دیدم وای زندگیم چیه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دامادمون چجوری با خواهرت آشنا شده بود؟

سنتی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
دامادمون چجوری با خواهرت آشنا شده بود؟

ببخشید میشه لطفاً پاک کنید پیامتون رو هرکاری کردم قفل نشد 

می‌خوام پاک کنم تاپیکو رو 

انشالله که فیکی سر صبحی اعصابم به هم ریخت

نه به جان خودم 

انشالله که فیکی سر صبحی اعصابم به هم ریخت

دعا کن 

خدا ریشه ظلم و ظالم رو از رو زمین برداره

میشه لطف کنید پیامتون رو پاک کنید میترسم کسی بشناسه 

نتونستم‌ه پاک کنم دیر اومدم پیام حذف رفته بود

آهان 

نه به جان خودم

ممنون عزیزم 

دعا کن فقط برامون 

گلم مطمئن باش کسی نمیشناسه از کل ایران تو سایتحتی کسی نمیدونه کی مال کدوم شهره

دعا کن بچه آزاد بشه این بیشرف ابروش بره بمیره