2777
2789
عنوان

وقتی همسرم

604 بازدید | 21 پست

وقتی همسرم اخلاقش خوبه من یه زن خوشبختم که هیچی تو دنیا کم ندارم، ولی امان از روزی که باهم بحثمون بشه یا یکم بی‌حوصله باشه به اندازه کافی بهم توجه نکنه

من اون روز بدبخترین زن دنیام که بچه‌ها شبا نمیذارن بخوابم، پول ندارم، خونه کوچیکه، ماشینمون خرابه، محله‌مون بی خوده، افسردگی دارم..

از چیزایی ک داری راضی و قانع باش خداروشکر کن ان شالله همه چی عوض میشه 

همه ما اینطوریم ی روز خوب ی روز بد ماباید خوب کنترل کنیم ن زندگی مارو کنترل کنه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از چیزایی ک داری راضی و قانع باش خداروشکر کن ان شالله همه چی عوض میشه همه ما اینطوریم ی روز خوب ی رو ...

اره دقیقا تمام زندگی یه خانوم احساساتشه کاش همه مردا همه همسرا بفهمن ما چیزی نمیخوایم جز شنیده شدن دیده شدن و دوست داشته شدن

اره دقیقا تمام زندگی یه خانوم احساساتشه کاش همه مردا همه همسرا بفهمن ما چیزی نمیخوایم جز شنیده شدن د ...

عزیزم ببخشید میگم اگه یه بی توجهی این همه به هم میریزه شما رو . ریشه شو پیدا کن

الهی 🤗 

ولی عزیزم باید با خودت تمرین کنی شادی و غمت رو ب رفتار دیگران گره نزنی 

پیشنهادمیکنم  کتاب از حال بد ب خوب رو بخونی   

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دقیقا همون روزا میاید تاپیک میزنید گله میکنید ما مجردا هم از ازدواج میترسونید

ازدواج یه جنگ و دفاع شیرین و مقدسه ، توش ارامش هست اذیت هم هست چون دوتا ادم ناقص میخوان کامل بشن ترس داره باید خوب شریکی انتخاب کنی ، همین الانم اگه بابات یا داداشت بهت بیتوجهی کنن تو نابود میشی ، کلا گفتم 

ازدواج یه جنگ و دفاع شیرین و مقدسه ، توش ارامش هست اذیت هم هست چون دوتا ادم ناقص میخوان کامل بشن ترس ...

یکم از خوشی هاتون تاپیک بزنید بخدا چشم نمیزنیم انرژی منفی سایت کم میشه 

ما هم از ترسمون کم میشه 

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

منم اینطوری بودم‌‌‌‌.‌.‌ولی بچه ها چه گناهی کردن..باید توجه نکنیم به ناراحتی ها...مثلا من بلند میشم کارامو میکنم یا فیلم نگاه میکنم یا کارهایی که دوست داری انجام بده تا حس خوب بگیری

...
دقیقا همون روزا میاید تاپیک میزنید گله میکنید ما مجردا هم از ازدواج میترسونید

برای همین میگیم اینجا جای مادراس نه دخترپسرای کم سن و سال یا مردا...سایت بارداری و زایمان و بچه داری هست.‌‌.سایت ازدواج نیست که..

...
یکم از خوشی هاتون تاپیک بزنید بخدا چشم نمیزنیم انرژی منفی سایت کم میشه ما هم از ترسمون کم میشه

من 15 ساله ازدواج کردم هردو لیسانس هستیم 65 و 69 بسیار ستنی ازدواج کردم اون نه اون اهل دوستی قبل ازدواج بود نه من ، ما تاقبل خواستگاری همیدیگه رو نمیشناختیم ، راهمون دور بود شاید 800 کیلومتر ولی خاله اون زن عموی من بود،اونا معرفی مردن ما رو با هم ، الان 15 ساله انگلر هنوز نامزد هستیم خوشیم باحالیم هیچ دعوایی نداریم با دوتا بچه هنوز رابطه که داریم انگار اولیشه هیچ وقت منو تحقیر نکرد اذیت نکرد با اینکه شغلش ماشین سنگینه با نزدیک دومتر قد و هیکل و ریش بلند انچنانی و قیافه به شدت سختگیر و خشمگین برای من مهربونه چون با خداست و نمازخون میگه تو امانتی دست من من از خدا و فاطمه زهرا تو رو خواستم بهم دادن ،با پدر و مادر من مثل پدر و مادر خودشه با اینکه اونا 6 تا بچه دارن فقط با شوهر من میرن دکتر همیشه با مامان من زنگ میزنه با هم عشقولانه هستن حتی تو اتاق معاینه هم  با مامانم میره که یه وقتی سر دکتر رو‌کلاه نزاره امپول ننویسه چون مامانم قرص نمیخوره،زحمتکشه دوستداشتنی دلم براش شرحه شرحه میشه تا چند ساعت نمیبنمش،دیگه چی بگم برات