2777
2789

فوبیای بچگیای منه😂اون موقع باید قرص رو ریز ریز میکردن تا بخورم

ولی کلا راهش اینه که با یه عالمه آب یهو قورتش بدی رو قرصه تمرکز نکن فکر داری آب میخوری

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوبیای بچگیای منه😂اون موقع باید قرص رو ریز ریز میکردن تا بخورمولی کلا راهش اینه که با یه عالمه آب ی ...

از ذهنمه

وگرنه لقمه غذا خیلی بزرگ تره از قرص که قورت میدیم

اصلأ قرص توی دهنم میذارم از شدت استرس حالم بد میشه

اگه مشکلی نیست واسه داروش. حلش کن و بخورمیتونی ریزریزشم بکنی اگه بزرگه و میچسبهآبم اولش و زیاد بخور

بدرد نمیخوره

میخوام از ریشه حل بشه این موضوع 

امگا ۳ یا کلی ویتامین دیگه هم حل کنم؟؟ نمیشه که

از ذهنمهوگرنه لقمه غذا خیلی بزرگ تره از قرص که قورت میدیماصلأ قرص توی دهنم میذارم از شدت استرس حالم ...

میفهمم چی میگی چون لقمه غذا جویده شده و نرمه حس بدی نداره قرص آره یه کم سخته ولی یه نفس عمیق بکش استرس رو دور کن یه لحظه تصور کن اصلا قرصی درکار نیست آبو محکم قورت بده بره

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بدرد نمیخورهمیخوام از ریشه حل بشه این موضوع امگا ۳ یا کلی ویتامین دیگه هم حل کنم؟؟ نمیشه که

از سر انداخت فوبیا بدونه روانپزشک رفتن تقریبا غیر ممکنه ب عنوان کسی ک ده ها جلسه تراپی رفته میگم 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

از سر انداخت فوبیا بدونه روانپزشک رفتن تقریبا غیر ممکنه ب عنوان کسی ک ده ها جلسه تراپی رفته میگم

یعنی ممکنه خوب بشه

من قبلأ ژلوفن به اون بزرگی  و یذره آب اونم با دست بدون لیوان میخوردم:/// انقدر توی گوشم حرفای منفی زدن هی گفتن فلانب اینجور شد 

اون اونطوری شد

یکی اینجوری شد

که وضع من این شده الان

یعنی ممکنه خوب بشهمن قبلأ ژلوفن به اون بزرگی و یذره آب اونم با دست بدون لیوان میخوردم:/// انقدر توی ...

اگه بخوای چرا نشه البته ک میشه 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد