من یکسال ونیم پیش پیشیه جراحی عمل کردم
بینی من گوشتی بود با افتادگی
توی اتاق که رفتم نفر آخر بودم
که ای کاش نمیرفتم ...رفتم یه کاغذ دادم دست دکتره گفتم بینیم خوکی نشه نوکش تیز نباشه گرد باشه گفتم خیلی سربالا نشه خلاصه که یه دور خوند از رو کاغذ گفت بگیر بخواب منم بی خبر دراز کشیدم که بیهوشم کنن
بعد عمل که گچو باز کردن خودشون نبودن دستیارش باز کرد گجمو اون موقع همراهم یه فیلم گرفت که نحوه چسب زدن رو داشته باشم بشدت زیر بینیم مشخص بود وبینیم سر بالا و زاویه زیاد وجال اینجاس نوک بینمو تیز تیز کرد
خوکی کرد پره های بینم وحشتناک گشاد بود بخاطر ورم چون اصلا جم نکرده بود
گند زده شده بود به تمام رخم بینی گوشتیمو به زشت ترین شکل ممکن عمل کرد شکل دلقک کرد منو تا سه ماه بعد عملم چون یه شهر دیگه بودم تو وات درارتباط بودم با منشی تنفسم از همون اوایل مشکل داشت (قبل عملم هیچ مشکلی نداشت)هم تنفس هم ورم زیاد داغون شده بود چهرم حتی روم نمیشد برم بیرون بعضی وقتا با ماسک میرفتم خانوادم عصبانی میشدن بزور ماسک میکندن از صورتم
کارم شده دیدن خودم تو آینه و اشک ریختن مدام تودلم گریه میکردم وبا جراحم بحث میکردم (انقد فشار روحی روم بود)البته که تو واقعیت فقط تو وات پیام میدادم گله میکردم چرا اینشکلی شدم چرا خوکی شده وکلی چراااااا وهیچ جواب درستی نگرفتم فقط بهونه ورم وزمان )
بالاخره بعد سه ماه رفتم ویزیت گفتم راضی نیستم مرتیکه انگار توقع داشت گل ببرم براش چهرم زشت شده بود هز کی منو میدید یه نیمچه لبخند میزد چقد بامزه شدی!چاره نداشتم خودمو خلاص کنم
خلاصه که گفت من کوتاهی نکردم خودت خواستیییی😂😂😂😂مرتیکه ابله حتی اگر من میخواستم این شکلی بشه که نخواستم
توچجور جراحی هستی که وقتی یه سبک مناسب سه بینی نیس وقتی میدونستی چرا منو اینشکلی کردی که بشم مسخره عالم وآدم که اعتماد به نفسمو از دست بدم که تنفسم خراب بشه
وجالب اینجاس هر چقدر بیشتر میگذره بدتر میشه چهرم افتضاحه از روبه رو باورم نمیشه اونم بعد یکسال وچند ماه
خلاصه که من وقتی بی تفاوتیش رو دیدم کلا بیخیال این جراح شدم و میخوام بگم چهره ارزشمندتونو ندید دست هر کسی
هر روزم افسوسه که چرا با خودم همچین کاری کردم
کل چهرم بهم خورده
فاصله لب وبینی زیاد شده
چشمام حالتش ریز تر و انگار چپ شده
شکل میمون ودلقک کرد منو خدا شاهده جرئت نمیکنم بذون ارایش جایی برم
مضحکه عالم وآدم شدم
اعتماد به نفسم رو ازم گرفت تو هیچ جمع فامیلی دوست ندارم برم چپن تحمل شنیدن نظرات رو ندارم متنفرم ازاینکه گاهی آدما ازم میپرسن کجا عمل کردی یا بدون اینکه بخوام نظر میدن که از بغل خوبه ولی روبه رو نه!!!!کاش خفه خون بگیرن چون خودم میدونم که چی به سرم اومده
۸ماه تمام بعد عملم گریه کردم شهر خودم جراحی نبود که برم ویزیت حداقل یکم آروم بشم هیچکس براش مهم نبود چی به سرم اومده حتی گاهی زخم زبون هم میزدن
در صورتی که من سنم کم بود وخب بی تجربه وساده الکی الکی پول زحمتم رو ریختم تو جیب دکتره اونم فاتحه چهرمو خوند
کسی به دادم نرسید......
تا اینکه بعد چند ماه یه شماره ناشناس زنگ زدن بهم گفتن شما پیش فلان دکتر عمل کردی و....... راضی هستی یا نه؟؟!!!منم گفتم آره وراضیم
گفتن مثله اینکه نظر منفی دادن تو نینی سایت
فکر میکردن من بود:))))میخوان شکایت کنن وفلان ......
خواهشا خواهشا گول پیج رو نخورید
خواهشا خوب تحقیق کنید
جراح مناسب بینی خودتون رو پیدا کنید
چون اونجراحی که مناسب شما نیس بخاطر پولم که شده عملتون میکنه و وجدانش رو بکار نمیبره
من واقعا گاهی به علم وحتی شعور و وجدان اون جراح شک میکنم که حق دارم خیلییییی حق دارم
من بالخره یه روزی ترمیم میکنم فقط منتظر اون روزم که لبخندم بشه جبران تمام لحظه هایی که دلم شکست و اشکایی از چشمام ریخت
نمیبخشم اون جراح رو نمیبخشمش چون باعث یشد یکسال از عمرم هدر بره
هیچ وقت روزایی که مثل یه مرده افتاده بودم تو اتاقم و اصلا نمیفهمیدم زندم رو فراموش نمیکنم هیچ وقت روزایی که میدیم دخترای دور وبرم آماده میشن با حال خوب ولی من داغون وشکسته با چسب روی بینی که کل این یکسال همه اشک منو دیدن
همه ضعیف بودنم رو دیدن
شاید دردی ازم دوا نشه ولی هر وقت دلم میشکنه ودوس دارم خالی کنم خودم میام اینجا هیچ وقت فراموش نمیکنم ونمیبخشم جراحمو ...منکه دورش یه خط قرمز کشیدم پامم نمیذارم تو مطبش چه برسه به اینکه چهرمو یبار دیگه بدم دستش
خواهشا نپرسید کیه جراحت
اینارو میگم که حواستونو جمع کنید عمل بینی شاید بگن راحتی ولی بعضی وقتا میشه بدترین خاطره زندگیت وچهره ای که دیگه نمیتونی ببینیش رو ازدست میدی.....عجله نکنید دیر عمل کنید ولی پیش یه دکتری وجدان داشته باشه وبا تجربه...