2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 20 پست
اگر بینی های قبلیشون مثه تو بوده خب مال تو هم خوب میشع ولی در کل اگر مشکل خاصی نداره لطفا نچرال بمون

من بینیم قبلا خیلی خوب بود ولی چون چشمام ضعیفه و عینک میزنم الان عینک کلا فرمش رو تغییر داده افتاده شده دوسش ندارم بینی قبلی خودمو میخوام الان خیلی افتاده و حتی قوز داره🥲🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میگم جراحم اسماعیل زارع تهران هست 

بی تجربه که حتی فرق بین بینی گوشتی واستخونی رو نمیدونه 

حتی فکر نکرده ببینه اگر بینی من نباید اینشکلی عمل بشه خب نکنه!!!!!!!!!۶۰ میلیون پولمو هدر دادم که از دیدن خودم عذاب بکشم 

تناسب چهرمو بهم ریخته گند زده به تمام رخم افتضاح چجوری میتونن بعضیا انقد راحت با چهره مردم بازی کنن ،حتی به خودش زحمت نداد تو اتاق عمل بگه که بیینت قراره همون چیزی بشه که نمیخوای ،پولمو کامل ازم گرفت بینیمو نصفه و نیمه تحویلم داد فاتحه چهرمو خوند تنفسمو خراب کرد باعث شد وحشت کنم از دیدن خودم 

خدا لعنتش کنه نمیبخشمش،گول چنتا نمونه ای که تو پیجش میذاره رو نخورید....

مرتیکه انگار زورش میاد حرف بزنه ،وظیفش بود اگر بینی من مناسب سبکش نبوده بگه وظیفش بود اگر انقد تمام رخش بد میشده بگه ....ولی انگار زبونش رفته بود تو ..........

کثافت حرومش باشه پولی که دادمش 

مرتیکه انگار زورش میاد حرف بزنه ،وظیفش بود اگر بینی من مناسب سبکش نبوده بگه وظیفش بود اگر انقد تمام ...

عزیزم اگه خیلی مشکل داری میتونی بری ازش شکایت کنی،منم۲سال پیش بینیمو عمل کردم،بینیم استخونی بود،یعنی راحت هر فرمی که دوس داشتی درمیومد،دکترم بینیمو نابود کرده،نوکش خییییلی بزرگه،هرسری میرفتم پیشش میگفت ورمه کورتون بزنم خوب میشه،درنهایت کورتون زد،بینیم تخریب شد،الان بینیم پلش فرورفته شده،اینسری رفتم گفت ترمیم میکنم واست،منم دو دلم برم پیشش واسه ترمیم یانه،چون ترمیم هزینه نمیگیره ولی دکتر دیگه برم بالای۱۰۰میگیرن

2790
2778
2791
2779
2792